fbpx

Felvonulással nyitotta a szezont a Harley-Davidson

harley davidson szezonnyito 2014 2Lendületesen indult a 2014-es év a Harley-Davidson Budapest Bázisán, ahol Szezonnyitó Ünnepség és Nyílt Nap keretében köszöntötték a motoros tavaszt.

 

Az eseményen szép számmal jelentek meg a márka és a motorok rajongói, valamint családtagjaik, barátok és sok érdeklődő. A csodálatos gépek mellett az idei Harley-Davidson Fesztivál újdonságát, az okos karszalagot is tesztelték, az Egészség Világnapja alkalmából pedig motoros felvonulás indult a Bázisról.

A Harley-Davidson Budapest Bázisra már reggel 9-től érkeztek a vendégek és érdeklődők, a legtöbben saját motorral, hogy megcsodálhassák a Harley új modelljeit, köztük a 2014-es év három most megjelent újdonságát, a Low Rider-t, a SuperLow 1200T modellt és az egyedi Street Bob Special Edition-t. A látogatók érkezéskor regisztrálhatták magukat és kipróbálhatták az „okos karszalag” rendszert, amellyel majd a júniusi Open Road Festen is értékes nyereményeket nyerhetnek.

A karszalag egy chippel rendelkezik, amelyet viselője a Facebook profiljához rendelhet, később pedig a karszalag egyetlen érintésével posztolni tud, vagy a fotó állomásokon készített képet azonnal meg is tudja osztani az interneten. Már a szombati szezonnyitón több száz karszalagot regisztráltak, amelyre további lehetősége lesz minden érdeklődőnek az alsóörsi fesztivál előtt vagy akár a fesztivál helyszínén is.

A nyílt napon mindenki megnézhette, fotózkodhatott azzal a gyönyörű géppel, amelyet majd a fesztiválon, június 7-én sorsolnak ki a regisztrált fesztiválvendégek között. A szerencsésnek a nyereményt stílusosan az este sztárfellépője, maga Bonnie Tyler adja majd át.

A rendezvényre sokan érkeztek családjukkal, barátaikkal, de érkeztek olyanok is, akik a különleges fesztivál nyereményre voltak kíváncsiak. A délelőtt folyamán 200 motor sorakozott fel a Bázis udvarán, az indulás előtt több, mint fél kilométeres sort alkotva, hogy délben, az Egészség Világnapja alkalmából elindulhasson a felvonulás.

A dübörgő tömeg a Hősök teréig hajtott, ahol csatlakozott hozzájuk a Bátor Tábor képviseletében Dobai Dániel, aki ezen a napon futva tette meg a felvonulás útvonalát, felhívva ezzel a figyelmet a jótékonyság fontosságára. Teljesítményét a bécsi maraton táv követi két hét múlva, amikor Dani a Harley-Davidson Charity Run keretében ismét adományokat gyűjt a Bátor Tábor részére.

A visszaérkező motorosokat a Bázison finom ebéd fogadta, amit Török Ádám és a Mini koncertje követett. A zenét és a baráti társaságot együtt élvezhette mindenki, a megszokott harleys légkörben. A nyílt nap zárásaként a regisztrált karszalagosok között kisorsolták az ötvenezer forintos Harley-Davidson vásárlási utalványt, délután 4 órakor pedig útjára indult a vezetett motoros túra a Pilis felé.

A 2014-es szezon hivatalosan is megkezdődött a Harley-Davidson Budapestnél, az ígéretesen induló év következő állomása pedig a nyarat megnyitó 15. jubileumi Open Road Fest Alsóörsön, június 4-8. között, ahová mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

A szombati felvonulás sikere ismét bizonyította, hogy mindenkiben van egy kis Harley!harley davidson szezonnyito 2014 1harley davidson szezonnyito 2014 3harley davidson szezonnyito 2014 4harley davidson szezonnyito 2014 5harley davidson szezonnyito 2014 6harley davidson szezonnyito 2014 7

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x