EseményekHírekMotoros találkozó

Kiderítettük, hol lesz a HD 120. évforduló Budapesten

Harley-DAvidson 120. évforduló Budapesten 2023

Amikor azt mondják a Harley legenda, nos, az valóban úgy van. Elég kevés olyan motorgyár van, ami màr 119 éve motorokat készít.

Nyár elejèn jelentették be, hogy jövőre a 120. évfordulót a Harley-Davidson Homecoming rendezvénysorozattal fogják megünnepelni, melynek részeként, időben a milwaukee-it megelőzve, az európai rendezvényük helyszíne Budapest lesz.

A részletek nyilvánosságra hozatalához a Csajokamotoron.hu – több más sajtóképviselővel egyetemben – meghívót kapott a Sportmarketing Agency-n keresztül a HD regionális alelnökètől a Puskás Aréna Parkba.

NaNa családi elfoglaltsága miatt, olyan kiváltságban lehetett rèszem, hogy én kèpviselhettem a női motoros közösséget. Minden itthoni tiltakozás ellenére már az első percben tudtam, hogy motorral megyek. Spori tulajdonosként egy Harley fesztivál bejelentését, a CsaM-ot kèpviselve, számomra ez nem is volt kèrdès.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Igaz, alföldi lányként nem annyira vagyok járatos Pesten, és egyelőre a motort sem akartam telefon(=navi)tartóval “elcsúfítani”, így jogos volt az aggodalom. Tèrképtanulmányozás után, ismerve magam (nontórius késő vagyok) kitűztem az indulást 7-re, így el is indultam 8 után a budapesti 11 órás rendezvènyre.

Jó időt futottam, igaz, ahol lehetett, az óra 80 mph-t is mutatott, és a sűrűjében egyszer el is tévedtem, de így is ott voltam 10:35-re. Amint leparkoltam, megláttam a jellegzetes fekete-narancs napernyőket és a HD-s pólós pódiumépítőket. Furcsálltam is, hogy ekkora csúszásban vannak és még nincs kész.

Köszönésem követően derült ki, hogy nem építenek, hanem bontanak, ugyanis a “főnök” sajnos beteg lett, és az utolsó pillanatban mondta ki (éjszaka), hogy nem engedi, hogy más tájèkoztassa helyette a sajtó embereit, ezért inkább elnapolta az esemènyt. Elvileg a rendezvényszervező küldött tájékoztatót, de valami hiba történhetett, mert amíg visszamálháztam magam a mocira, még hárman jöttek oda hozzám, hogy ők is a bejelentésre jöttek volna.

DE!! Azért nem hiába vezettem 190 mérföldet, mert a marketingügynökség vezetője, Szalay Balázs azért csepegtetett némi infót. Mivel ők szervezik a jövőre esedékes fesztivált is, így nemcsak a mindenki által kíváncsian várt helyszínt tudta megmondani, hanem megnézhettem az animációs filmet is, hogy hogyan fog kinézni az egész.

Nos, kössük fel a nadrágot Hölgyek!

A 4 napos HD 120th Anniversary Festival helyszíne a Puskás Aréna Parkban lesz, 2023. 06. 22-25-ig.

A szervezők a szabadtéren elhelyezett új modellek demo konténerjei mellett, kiépített PanAm pályával, külön díler részleggel, classic car kiállítással, a zárt csarnokban Harley múzeummal, továbbá csoportos terep- és városi tùrákkal várnak (ezekre a Harley appon keresztül lehet majd regisztrálni), a buli hangulatért pedig 2 szabadtéri színpad, illetve étel-ital felel majd.

A fesztivál nem titkolt célja a már Harley-rajongók egyesítésén és az új modellek ismertetésén túl, a további hívek bevonzása. Mindemelett természetesen méltó mód lesz ez egy világmárka születésnapjának megünneplésére is.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük