fbpx
HírekKultúraMotoros film

A motorkerékpártól a műalkotásig: Black Magic Sportster a Pig’s Foot Clan-tól VIDEÓVAL!

A Motor Bike Expo új sorozata: Custom Visions

Alessio Mattiazzi, a Pig’s Foot Clan tagja bemutatja nekünk a “Black Magic” című, egy 1991-es Harley-Davidson Sportsterre épülő modelljét.

Az olasz Motor Bike Expo új sorozatában, a Custom Visions második epizódjában Alessio Mattiazzi, a Pig’s Foot Clan tagja, egy “old school chopper” stílusban átalakított Sportster-t mutat be.

A kézzel készült részletek, a pszichedelikus fényezés, a mániákus figyelem a részletekre és az egész projekt kézműves kivitelezése látványos showbike-ká teszi ezt a motorkerékpárt, amely ugyanakkor a mindennapokban is használható.

Az Alessio által alapított építőműhely különféle egyedi motorkerékpárokat készít, és azt ígéri, hogy hamarosan új kreációkat mutat be!

A Motor Bike Expo új projektje az olasz Custom szcénára irányítja a reflektorfényt és a kamerákat. A hét epizódból álló sorozat hét kiváló motorépítőt mutat be, akik a veronai nemzetközi színpadon mutatják be egyedi motorjaikat.

Az olasz motorépítők az egyes részekben elmesélik történeteiket és elmagyarázzák “vízióikat” a rajongóknak. Az egyes alkotók történetei segítenek a nézőknek megérteni, hogyan tervezik meg és építik ezeket az egyedi darabokat. A beszámolóknak köszönhetően még hihetetlenebbé válik az a sok munka, ahogy a technikai szempontokat körülvevő anekdotákat és kulisszák mögötti történeteket tárják fel.

A hét epizód főszereplői a következők:

  • EP01 // Abnormal Cycles⁠
  • EP02 // Pig’s Foot Clan
  • EP03 // Nikobikes
  • EP04 // Boccin Custom Cycles⁠
  • EP05 // PDF Motociclette
  • EP06 // Gallery Motorcycles
  • EP07 // Asso Special Bike

 

Címlapkép: YouToube screenshot

CsamShop motoros pólók 2023 május

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x