EseményekHírekMotoros találkozó

Budapesten rendezik meg a Harley-Davidson 120. évfordulóját 2023-ban

harley davidson evertekeles

Az 1903-ban alapított amerikai motormárka jövőre ünnepli alapításának 120. évfordulóját. Ebből az alkalomból nemcsak az alalításának helyszínén, Milwaukeeban fognak együtt ünnepelni a márka szerelmesei, hanem Európában is. A jó hír, hogy a 4 napos buli központja Budapest lesz.

A Harley-Davidson négy napos fesztivállal, koncertekkel és a motoros kultúrát népszerűsítő rendezvényekkel ünnepli 120. évfordulóját Magyarországon. A nem mindennapi rendezvény Budapest központjában lesz 2023. június 22-25. között, ahova minden motorost, márkatársat és rajongót várnak egy közös bulizásra Európa minden részéről.

A 2023.06.22-25. között megrendezett budapesti rendezvény világszerte a márka 120. évfordulójának egyik fő állomása lesz. Emellett természetesen az USA-ban, Milwaukeeban is lesz egy “Homecoming fesztivál” elnevezésű buli, amit 2023. július 13-16. között rendeznek meg, ha netán valaki mindkét eseményen részt szeretne venni, ne legyen akadálya.

***

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Harley-Davidson, Inc. a Harley-Davidson Motor Company és a Harley-Davidson Financial Services anyavállalata. Céljuk tovább építeni a legendát és innovációval, fejlesztéssel valamint lelkesedéssel vezetni az iparágat. A küldetésük több mint egy motorkerékpár építése, hiszen mindig időtálló alkotásokat teremtenek. Szabadságot a léleknek.

Már 1903 óta a Harley-Davidson egyedi kulturát teremtett a motorkerékpárok világában a kiélezett, különös és egyedileg formázható motorkerékpárjaival, a vezetési élménnyel és a rengeteg kiegészítővel valamint ruházati termékekkel.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük