HírekKultúraMotoros film

Pancserock

altFilm egy fiatal rock bandáról, melynek tagjaiban önmagára ismerhetnek a hasonszőrű őrült srácok. Azok, akik ismertséget akarnak, és a hírnévhez vezető utat keresik.

Az 1994-ben készült vígjáték egyszerű története, az oly’ tipikus amerikai siker sztorik véletlenségét, de várhatóságát mutatja be.

De ami igazán kíváncsivá teszi a nézőt, az akkor még szárnyaikat bontogató, mára pedig világsztárrá vált Brendan Fraser (Chazz), Adam Sandler (Pip) és Steve Buscemi (Rex) játéka.

A nagy szellemi teljesítménnyel nem megáldott srácok, a Magányos Farkasok amatőr rock együttes tagjai. Mondanom sem kell, hogy semmi sem sikerül nekik… Legfőbb életcéljuk, hogy a bemutatkozó számukat a helyi rádióban lejátsszák.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Chazz, akinek annyi dolga van, hogy naponta végig motorozik a városon, titkon beosonva egy lemezkiadóhoz, a fejest zaklatva, megelégeli eme tevékenységét. Persze, ehhez az is hozzá járul, hogy a bombatestű szöszi barátnője kiteszi a szűrét. Irány a haverokhoz!

Rex, aki egy szupermarketben dolgozik, szintén besokall, s a két srác állapotát nem nehéz az agyi kapacitással legkevésbé megáldott Pip-re ragasztaniuk.

Nagy tervet eszelnek hát ki, elmennek a rádió DJ-jéhez, hogy ha törik, ha szakad, játssza le a zenéjüket.

A hülyeség, ha fájna, az egész film alatt ordítoznának a szereplők… A rádióban véletlenül úgy hozza a sors, hogy akaratukon kívül túszul ejtik a dolgozókat, Rex boltból csórt játék gépfegyvereivel.

A rendőrség körbe zárja az épületet, és a srácok elérik, hogy újdonsült rajongóik tömege bulizzon a kordon körül.

Siker és népszerűség kellett, hát megkapták! A bonyodalmak sorozata, szerelmek szövődése, és újra felizzása, valamint a rock zene áhítata, olyan végkifejletet hoz a filmben, amire számítottunk is, meg nem is…

De közben olyan „rejtett” szereplőkkel találkozhatunk, akik ugyan percekre tűnnek fel, de azért mégis, na… Példának okáért Lemmy, a Motörhead-ből, vagy pedig belecsöppenés egy éppen zajló White Zombie koncertbe…

Az alkotás fricskája, hogy a zenéd nem számít, hiszen ha botrányt kavarsz, és jó menedzsment van mögötted, sztár lehetsz. Ennyi az egyszerű recept… Ezért a kavarás, hiszen a Magányos Farkasok számát még le sem játszották a rádióban – különböző „technikai” okok miatt –, de máris istenekké kiáltják ki a fiúkat a rajongók.

Mindenesetre, aki jókat akar nevetni, és kíváncsi a tejfeles szájú, már említett színészek játékára, nézze meg a vígjátékot.altaltaltalt

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük