fbpx

Anett: Olyan, mintha egy nagy család befogadott volna

Kummer-Rácz Anett Honda CBR125 csajok a motoronSokáig úgy voltam vele, hogy nekem nem kell jogsi semmire. Aztán ez megváltozott.

Kummer-Rácz Anett vagyok, 25 éves. Mindig is csodáltam a motorokat, felfigyeltem mindig a hangjukra az utcán, és megálltam mellettük alaposan megvizsgálni, ha parkoltak valahol. De több nem lett.

Megismertem a férjemet, aki már lassan 20 éve motorozik. Felültem mögé és még nagyobb lett a szerelem. Sokáig azt hitte, csak azért mondom neki folyton, hogy mennyire szeretem a motorokat, hogy bevágódjak nála, de rájött, hogy ez több annál. Ez volt 2017-ben.

Nagyon szeretek mögötte utazni, magabiztosan, ügyesen vezet és kezel minden helyzetet. És elhatároztam, hogy én is ilyen leszek! Ekkor döntöttem el, hogy motorra mégis kell jogosítvány nekem.

Tavaly elkezdtem a KRESZ-t, úgy voltam vele, mivel motorvezetésben semmi tapasztalatom sincs, először csak A1-es jogsit csinálok.

Kummer-Rácz Anett Honda CBR125 csajok a motoronDe az oktatóm azt mondta, szerinte csináljam egyből a nagy A-t, veszíteni valóm nincs, ha megpróbálom, max. ha nem megy, akkor visszakérem magam az A1-re. Így vágtam bele a nagy A-ba, és nem bántam meg!

Kummer-Rácz Anett Honda CBR125 csajok a motoronHonda Hornet 600-ason tanultam, és megszerettem. Teljesen más élmény vezetni, mint utasnak lenni. Ráadásul a jogsinál minden elsőre sikerült, alig hittem el!

Végül úgy döntöttünk, egy Honda CBR 125-ösön szerzem meg a rutint az idei szezonban, aztán váltok nagyobbra. Az álmom egy 1000-es gixer.

Olyan, mintha egy nagy család befogadott volna, hogy a tagja legyek, azzal, hogy motort vezetek! Hihetetlen élmény, megdobogtatja a szívem, amikor motorozok, és alig várom mindig, hogy útnak induljak. De ezt szavakkal kifejezni nehéz, ki kell próbálni!

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x