HírekKultúraMotoros film

Amerika kapitány átnyergelt a Harley-Davidson Street 750-re

 captain america street 750 4Az X Games Aspen támogatásával a Harley-Davidson a közelmúltban mutatott be felvételeket két, jeges pályán alkalmas versenyzéshez átalakított Street 750-ről, melyek több mint 160 km/órás sebességgel száguldoznak egy befagyott tavon.

Ez a reklámfilm is annak a kampánynak a részét képezi, mellyel a gyártó azt akarja demonstrálni, hogy az új modell egy belépő kategóriájú motor azon fiatalok számára, akiket vonz a kétkerekű kalandozás, de mindig csak azt hallották eddig, hogy a nagy hengerűrtartalmú motorok érnek igazán valamit.

„Nem túlzás, ha azt mondom, hogy nekünk már az 1900-as évek elején volt saját extrém sportunk, melyek a Flat-Track versenyek voltak. Amikor azokra az időkre gondolunk, és arra, hogy mit csinálnak a mai srácok, akkor láthatjuk, hogy ez a motor tökéletesen illik a képbe, továbbá teljes hitelességgel illeszkedik a márka arculatához.” – mondta el Dino Bernacchi, a Harley-Davidson marketing osztályának vezetője.

„További izgalmak is várnak a fiatal motorosokra. Tavasszal lesz látható a Marvel új, Captain America: The Winter Soldier. című mozija, melyben sok üldözéses jelenet kíséretében Amerika Kapitány újra megvédi a szabadságot ezúttal egy Harley-Davidson Street 750 nyergében. Már a kezdetektől, az Amerika Kapitány első, 1941-es bemutatásától fogva a főhős hűséges segítője mindig egy Harley-Davison motorkerékpár volt.” folytatta Bernacchi. A mostani, Marvel féle „Captain America: The Winter Soldier” című filmben a Kapitány egy olyan Harley-n harcol a szabadságért, mely kimondottan városi közlekedésre termett. captain america street 750captain america street 750 2captain america street 750 3

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük