HírekMotorokMotorozás

Nyíltnapok a Hondánál

altOrszágos nyíltnapok keretében kerül bemutatásra a Vision névre keresztelt 50 cm3-es robogó.

 A Honda Vision50-es modellek megérkeztek Magyarországra, és ezen a hétvégén, december 16-án és 17-én már a Honda márkakereskedésekben várják az érdeklődőket.

A Vision50 büszke örökségre épül. Az első Honda robogó, az 1954-es Juno K, egy sor fejlett technológiát és anyagot tartalmazott, ezt a modellt követte négy évvel később a legendás négyütemű Super Cub. A világszerte 60 milliós példányszámban gyártott Super Cub a történelem legnagyobb számban eladott gépjárműve.

2012-ben a Vision50 azért jött létre, hogy lehetővé tegye a megbízható szabadidős motorozást vonzóan alacsony áron. A robogó napi használatra készült széles vevőkör számára, a fejlesztés során különösen kiemelten kezelték az olyan szempontokat, mint tartósság, megbízhatóság, biztonság és könnyű használhatóság.

A nyomatékos és alacsony fogyasztású befecskendezős motorjával, stabil és könnyen motorozható vázzal, a Honda kombinált fékrendszerének biztonságával a Vision50 intelligens és megnyugtató választás az 50 cm3-es robogók piacán.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kiemelkedő jellemzői ellenére ezt a robogót úgy tervezték, hogy használatát széles vásárlóréteg engedhesse meg magának. A két robogó– a Vision50 és a nagyobb teljesítményű Vision110 fejlesztése párhuzamosan történt. Az eredmény: mindkét robogó esetében alacsony költség és kiemelkedő minőség.

A kereskedések pénteken 18.00, míg szombaton 17.00 óráig várják az érdeklődőket, akik testközelből is megismerhetik az új modell kivételes adottságait.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük