fbpx

A Davinci Motor hivatalosan is belép az európai piacra a DC100 elektromos motorjával

Davinci Motor DC100A Davinci Motor, a nagy teljesítményű robotizált elektromos motorkerékpárok gyorsan növekvő kínai gyártója, a november 8-13. között Milánóban megrendezett EICMA-n, a világ vezető motorkerékpár-kiállításán tartott sajtótájékoztatóján bemutatta az új kétkerekű DC100 bevezetésével az EU piacán való terjeszkedési terveit.

A vállalat bemutatta prémium teljesítményű DC100-as motorkerékpárját, amelyet a legmodernebb technológia felhasználásával, a kínai Pekingben található tekintélyes Tsinghua Egyetemmel együttműködésben fejlesztettek ki.

“Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy hivatalosan is elindulhatunk az EU piacon, amely stratégiailag fontos a Davinci számára” – mondta Rosanna Libia, a Davinci Motor, nemzetközi üzleti vezetője. “Büszkén mutatjuk be a márkát és a DC100-at, amely a kézművességünk és a kutatás-fejlesztés terén elért innovációnk szimbóluma.”

A Davinci Motor először 2021 júliusában mutatta be a DC100-at a kínai piacon, mielőtt idén augusztusban megnyitotta első gyártóüzemét a kínai Zibóban, ahol a DC100 már próbaüzembe is állt.

Davinci Motor DC100

A futurisztikus DC100 bevezetésével a Davinci Motor célja, hogy az európai felhasználók számára biztonságosabb és élvezetesebb vezetési élményt nyújtson. A kétkerekűt olyan mobilitási megoldásként tervezték, amely tökéletes egyensúlyt teremt a gyorsulás, a sebesség és a hatótávolság között.

A Davinci alkalmazás segítségével az új felhasználók gyorsan elsajátíthatják a motorkerékpár innovatív funkcióit. A motorosok az okostelefonjukat a telefontartóra helyezhetik, és ha a helyére került, a telefon a felhasználó interaktív műszerfalaként szolgál, amely navigációs eszközzé válik, miközben olyan információkkal szolgál, mint a jármű állapota, a fennmaradó hatótávolság és a helymeghatározás részletei, hogy csak néhányat említsünk.

Davinci Motor DC100

A Davinci Motor fáradhatatlanul dolgozott a DC100 kezelőszerveinek egyszerűsítésén. Az intelligens vezérlőrendszer zökkenőmentesen integrál több komponenst, miközben azonnali és alkalmazkodó gyorsulást biztosít, érzékeny és intuitív vezérléssel kombinálva. A sima előre- és hátrameneti rendszer, a felfelé és lefelé irányuló segítség segít a vezetőnek a jármű irányításában, és a kétkerekű robot DC100 érzékelési képességeinek köszönhetően 5 km/h és 7 km/h maximális sebességet biztosít.

“A DC100 az elektromos mobilitás új korszakát jelzi” – tette hozzá Rosanna Libia. “K+F csapatunk új dizájnt hozott létre új technológiával kombinálva, és új vezetési élményt nyújtott minden felhasználó számára. Izgatottan várjuk, hogy mi következik.”

A vállalat előrendeléseket fogad a 26 000 eurós árú DC100-ra. A szállítások azok számára, akik letétet helyeznek el, a jövő év második és harmadik negyedéve között várhatóak. A jövőben a Davinci Motor előkészíti az alapokat az első európai bemutatóterem és központi központ megnyitására is.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x