fbpx

Rockzenei Tehetségkutató

A nagyobb ismeretség felé vezető út nyílt meg azoknak a bandáknak, akik a III. Sárréti Rockzenei Tehetségkutatón indultak Püspökladányban.

A fesztivállal egybekötött rendezvényt a Püspökladányi Határok Nélkül Egyesület szervezte február 12-én. A motorosok immár harmadik alkalommal adtak teret, és színpadot a bátor fellépőknek, akik megmutathatták a Művelődési Központban, hogyan pengetik a rock húrjait.

 

Szinte egész napos programnak bizonyult a tehetséges együttesek felfedezését célul kitűző buli, mert a zenekaroknak és a közönségnek is halálosan jó hangulatot kölcsönzött. Reggel kilenc órakor kezdődött a gyülekező, majd a hangolás, és déltől élesben a húrok közé csaptak a zenészek. Fellépett a Pásztorock, a History, a Black Honey, a Pangea, a Wan-Ted, az S.R.B., a Borderline, a Lost in Space, a Stormraiser, a H.A.L., a Megdöbbent Városlakók és az X Plode.

Még több kép a galériában!Miután a versenyzők lenyomták a zenéket, amelyekkel készültek, összeült a szigorú zsűri. A közönséget addig is a karcagi Sinful Passions szórakoztatta.

Ez egy olyan verseny volt, ahol igazából mindenki nyert. A díjak mellett egy-egy rendezvényen való fellépési lehetőséget is megkaparintottak az együttesek. De ami a legfontosabb, részletes, de építő kritikát hallhattak a zsűri tagjaitól a zenekarok.

Késő este ért véget a program, mindenki fáradtan, de elégedetten távozott. Jövőre pedig, még lesz idejük gyúrni a zenekaroknak, akik most kihagyták a lehetőséget a megmérettetésre.

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x