fbpx
HírekKultúraMotoros zene

Új dallal jelentkezik Doro Pesch a Csajok a motoron 14. születésnapján

Doro Pesch BrickwallJúnius 26. a Csajok a motoron alapításának évfordulója, és éppen ezen a napon jelenik meg a heavy metal királynőjének, Doro Peschnek az új dala és videóklipje. A düsseldorfi születésű, német énekesnő, Doro Pesh a közösségi médiában már napok óta izgatta közönségét az új dal beharangozásával. A Brickwall című dal az előzetes alapján egy lírai szerzemény, ami nagyon jól áll a nemrég 56. életévét betöltött dívának.

Doro utoljára 2018 augusztusában jelentetett meg albumot “Forever Warriors – Forever United” címmel, amellyel világszerte feljutott a slágerlisták élére. 2019 novemberében állt neki az új album anyag elkészítésének, amelyről az első dal, a Brickwall. A teljes lemez megjelenését 2021-re tervezik.

A COVID-19 koronavírus világjárvány alatt június 13-án Doro egy drive-in koncertet szervezett a németországi Wormsban, ezzel ő lett az első heavy-metal énekes, aki ilyen koncertet adott rajongóinak.

És hogy ne feledkezzünk meg a születésnapról sem:

Mivel előre nem lehetett tudni, hogy alakulnak a koronavírus járvány miatti kijárási korlátozások, nem szerveztünk közös motoros túrát idén a Csajok a motoron születésnapja alkalmából. Helyette egy kisebb összejövetel lesz csak 2020. június 26-án pénteken délután Budapesten, a Római parton a Jancsi büfénél találkozunk egy karantén utáni személyes beszélgetésre.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x