HírekKultúraMotoros zene

Tankcsapda: Minden jót

tankcsapda091104Nagy meglepetésre senki ne számítson az új lemezen, hiszen a debreceni Tankcsapda zenekar 1989-es alakulása óta stabilan hozza a tőle megszokott színvonalat. Most megjelent lemezükön sincs ez másképp: az elmúlt húsz évben megismert zenei korszakok, és stílusok szinte mindegyikét megidézi egy-egy szerzemény.

Az ismert lassú balladisztikus daloktól a gyors és dallamos punk témákig mindenki megtalálhatja a neki tetszőt, a szövegek tartalma és ritmusos játékossága alapján pedig ez a lemez sincs híján a slágergyanús nótáknak. A rímek között megbújva aktuális kérdéseket feszeget a banda, így nem maradhat el a szokásos társadalomkritika sem.

A legutóbbi Tankcsapda-sorlemez meglehetősen régen, 2006 tavaszán jelent meg Mindenki vár valamit címmel, így az év utolsó negyedében nem kérdés, hogy ezt a felejthetetlen jubileumot egy új albummal koronázzák meg! Az új lemez, a Minden jót című album, a zenekar születésnapi ajándéka a rajongóknak és egyben saját maguknak! Nem véletlen az időzítés: október 14-én ünnepelte a Tankcsapda, megalakulásának 20. évfordulóját. Ezen a napon közel négy órán keresztül ünnepelt több mint négyszáz rajongójával a debreceni rockzenekar az Alexandra Könyvesházban!

Tracklista:

1. Csapda vagyunk
2. Minden jót
3. Kóla, jég és whiskey
4. Nézz szét belül
5. Keverék
6. (LAX) Jön majd egy gép
7. Köszönet doktor
8. Mindentől távol
9. Új nap vár
10. Nincs fék (Nincsen félelem)
11. Mire vagy kíváncsi
12. Csak lazán

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Húsz év – tizenegy sorlemez és több mint ezer koncert itthon és külföldön. A Tankcsapda népszerűsége töretlen, augusztus 10-én több mint harmincötezer lelkes rajongó előtt koncerteztek a Szigeten. A Lukács László (basszusgitár, ének), Molnár Levente „Cseresznye” (gitár) és Fejes Tamás (dob) felállású trió Magyarország legnépszerűbb rockzenekara. Pályafutásuk alatt kiadott albumaik arany és platina lemezzé váltak, az eltelt húsz év alatt pedig megkapták az összes szakmai díjat, amit csak lehetett.

Idén már több kiemelkedő esemény történt a debreceni zenekar háza táján! Az első négy album dalaiból összeállított tavaszi retro turné, vagy a legnépszerűbb Tankcsapda számokból építkező nyári fesztivál koncertek, mind-mind rajongók százait és ezreit kápráztatták el. A csapat tagjai a jubileumi év hátralévő hónapjaiban mintegy harminc koncertből álló turnén vesznek részt, amit idén is a hagyományok szerint december 19-én Budapesten a Syma csarnokban, 29-én pedig Debrecenben, a Főnixben zárnak le!

minden jot boritominden jot webnyito

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük