EseményekHírekMotorkiállítás

Budapest Motor Fesztivál kedvezményesen!

budapest motor fesztival 2018 3Mindannyian várjuk már a február végét, hiszen addigra már általában enyhül annyira az idő, hogy újra nyeregbe pattanhassunk, és ezt a várakozást csak fokozza, hogy az ország legnagyobb motoros szezonnyitó rendezvénye is február végén nyitja meg kapuit.

A Budapest Motor Fesztivál 2018-ban február 23-25. között várja a motorozás szerelmeseit, a megszokott helyen, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállításon minden évben számos motorkerékpár kerül kiállításra, legyen az új modell, veterán, vagy egyedi épített darab.

A motorokban való gyönyörködés, vagy motorválasztás mellett komoly vonzerő, hogy a kiállításon szinten minden motorozáshoz kapcsolódó terméket és szolgáltatást meg lehet találni egy helyen, sokat ráadásul kedvezményesen, így mindenképp érdemes ellátogatni a rendezvényre. Aki pedig végzett a szezonkezdő bevásárlással, azt egy egész pavilon várja motoros bemutatókkal, versenyekkel és látványosságokkal megtöltve, mint a stunt riding bemutató, motortesztelés, de quadozásra is újra lehetőség nyílik.

Ugyan a kiállításig még hátra van több, mint két hónap, mégis érdemes már most megvásárolni a belépőt, hiszen december 31-ig ezt kedvezményesen tehetjük meg, ami kiváló lehetőség, hogy{tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!} meglepjük például motoros barátainkat egy igazán testhezálló karácsonyi ajándékkal{/tweetme}.

A kedvezményes belépő itt érhető el.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Bővebb információ a kiállításról a kiállítás honlapján található!

budapest motor fesztival 2018 2budapest motor fesztival 2018 2

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük