fbpx

Budapest Motor Fesztivál kedvezményesen!

budapest motor fesztival 2018 3Mindannyian várjuk már a február végét, hiszen addigra már általában enyhül annyira az idő, hogy újra nyeregbe pattanhassunk, és ezt a várakozást csak fokozza, hogy az ország legnagyobb motoros szezonnyitó rendezvénye is február végén nyitja meg kapuit.

A Budapest Motor Fesztivál 2018-ban február 23-25. között várja a motorozás szerelmeseit, a megszokott helyen, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállításon minden évben számos motorkerékpár kerül kiállításra, legyen az új modell, veterán, vagy egyedi épített darab.

A motorokban való gyönyörködés, vagy motorválasztás mellett komoly vonzerő, hogy a kiállításon szinten minden motorozáshoz kapcsolódó terméket és szolgáltatást meg lehet találni egy helyen, sokat ráadásul kedvezményesen, így mindenképp érdemes ellátogatni a rendezvényre. Aki pedig végzett a szezonkezdő bevásárlással, azt egy egész pavilon várja motoros bemutatókkal, versenyekkel és látványosságokkal megtöltve, mint a stunt riding bemutató, motortesztelés, de quadozásra is újra lehetőség nyílik.

Ugyan a kiállításig még hátra van több, mint két hónap, mégis érdemes már most megvásárolni a belépőt, hiszen december 31-ig ezt kedvezményesen tehetjük meg, ami kiváló lehetőség, hogy{tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!} meglepjük például motoros barátainkat egy igazán testhezálló karácsonyi ajándékkal{/tweetme}.

A kedvezményes belépő itt érhető el.

Bővebb információ a kiállításról a kiállítás honlapján található!

budapest motor fesztival 2018 2budapest motor fesztival 2018 2

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x