fbpx

Superbike gyűrű

championshipringAz elsősorban sport témájú ékszerek készítésére specializálódott olasz cég ismét szélesítette a palettáját. Ezúttal a Superbike Világbajnok, Ben Spies számára készítettek bajnoki gyűrűt.

A Gianfranco Quartaroli vezetése alatt működő novarai vállalat menedzsere a világbajnokság díjkiosztóján adta át a 18 karátos fehérarany gyűrűt az idei legjobb motorosnak. A teljes egészében kézzel készült ékszeren az SBK logó látható gyémánt, zafír és rubin ékkövekből kirakva. A bajnok tiszteletére a „2009-es világbajnok” feliratot gravírozták a gyűrűbe, amelynek értéke körülbelül 30 000 euró.

 

A cég kínálatában már korábban is megtalálhatóak voltak a motorversenyek által ihletett karkötők, medálok és gyűrűk, de elsősorban a MotoGP versenypályákat mintázó ékszereiről lett ismert a vállalkozás. Emellett korábban egy komplett kollekciót készült a Ducatival versenyző japán Noriyuki Haga nevével fémjelezve, amelynek darabjai a mai napig megtalálhatók a kínálatban.

A gyorsasági motorsport szerelmesei mellett a motokrossz iránt rajongók is találnak maguknak ajándékötletet karácsonyra, de más sportágak, mint például a tenisz a rögbi és a kerékpár is megihlette a sportrajongó olasz tervezőt.circuiti 10circuiti 13circuiti 18circuiti 23

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x