Hírek

Dragbike díjátadó

dijkioszto2009 014Domonyvölgyben gyűltek össze 2009 év legjobb dragbike versenyzői szombaton, hogy a Kunmadarasi verseny sorozat szervezői átadják nekik a megérdemelt díjakat. Sok versenyző jött el ami talán a szép környezetnek is köszönhető.

Miután Hadnagy József főszervező megköszönte a támogatóknak a sok segítséget, egy illusztris vendéget mutatott be, akit nagy tapssal fogadtak az egybegyűltek. Ez a vendég az európai dragster és dragbike sport feje, Mr Bartlet, akivel a Suzuki Dragbike team tagjai is váltottak pár szót a jövő évi tervekről és lehetőségekről.

A Suzuki csapat az idei évben kiemelkedően teljesített. Sziklai Feri a 900+ top kategóriát nyerte meg míg Szűrszabó Levente a harmadik helyen végzett a nagyon erős Superstreet mezőnyben. Borsay Szabolcsnak újoncként sikerült megnyernie a Competition kategóriát. Ezek mellett a csapatbajnokságot is a Suzuki Dragbike team nyerte.

A Magyar bajnokság évvégi díjátadójára két hét múlva kerül sor. Itt a csapat tagjainak a dobogó legmagasabb fokára kell majd felállniuk. Ezzel az eredménnyel sikerült megvalósítani az idei évre kitűzött célokat, hiszen mindenben Magyar bajnokok lettek amiben elindultak!

A jövővel kapcsolatban még sok a kérdés, de a srácok bíznak benne, hogy hasonlóan eredményes szezont fognak zárni a világ leggyorsabb motorsportjában 2010-ben is!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A hölgyek idén is jeleskedtek a dragbike kupában. Matusik Andi két kategóriában is a dobogó legfelső fokára állhatott: Moditwinben és Szoci kategóriában is ő lett idén a legjobb. Vincze Szandi Street 125-ben most a harmadik helyen végzett, míg Mucsiné Nana Tünde a Street 600-as kategória 10. helyén foglalta el idén. Jövőre is szurkolunk nekik.

ModitwinSzoci kategria

dijkioszto2009 001dijkioszto2009 010dijkioszto2009 011dijkioszto2009 015

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük