fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

VI. Dunlop Trophy díjátadó

dijatado 9Szombaton délután mintegy 100 fő jelenlétében vehették át a VI. Dunlop Trophy győztesei és helyezettjei a díjaikat a BR Organisation Kft. által szervezett bulin a Hungaroring sajtó központjában.

Az érkezőket a nap vendége, Nyári Károly zongoraművész énekes fogadta, majd egy rövid koncertet adott a legsikeresebb dalaiból. A jó hangulatú délutánon a díjazottaknak a Team Tóth 2008 évi GP könyve is átadásra került.

A VI. Dunlop Trophy győztesei mellett a női kupa, a VI. Dunlop Trophy for Ladies mezőnye is átvehete a díjakat, valamint a SztárSport hetilap egy éves előfizetését kapták extra ajándékként. A vacsora közben sok szó esett a 2010-es évről, amely a válság miatt nem tűnik egyszerűnek, de a jelenlevők fogadkoztak, hogy ott lesznek a VII. Dunlop Trophy rajtjánál is!

dijatado 2dijatado 4

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x