fbpx

Lilla

Négy éve ismerkedtem meg a motorozással komolyabban, ugyanis ekkor jöttünk össze a párommal. Mivel ő világ életében motorozott, én is szenvedélyes rajongója lettem a mocizásnak.

Egyelőre sajnos még csak mint utas, de ha a föntiek is úgy akarják nemsokára meglesz a jogsim és akkor már külön motorral mehetek! Persze már megy a próbálkozás és nem is olyan rosszul! Most éppen robogózom. Van egy Yamaha Jog kis robogóm, és a környéken azzal járok, nagyon szeretem. Igaz, hogy nem nagy, de nagyon praktikus.

Egyszóval minket a motorozás hozott össze a barátommal és azóta is tart ez a közös szenvedélyünk. Egy Ktm LC4 supermotóval kezdtünk együtt motorozni. Egyből a szerelmese lettem. Aztán jött az „egykerekezgetés” és teljesen megszállott lettem. Nem csak használni szeretem a motorokat, hanem szerelni is a párommal. Elég sok minden rám ragadt ennyi idő alatt, és amiben tudok segítek neki. Igazi motoros családban élek, mivel szüleim is motoroznak. Igaz már túl vannak a negyedik X-en, de egy 1000-es Yamahával száguldoznak! Két éve párom is vett egy 750-es GSX-R-t, és azóta azzal rójuk Magyarország útjait, de nagyon szeretnék majd külföldre is utazni, vagyis kimotorozni!

A baráti körünkben is sok motoros van, ami nem azt jelenti, hogy mindenki ugyanazokat a motorokat szereti. Néha mókás, mikor megyünk valamerre egy régi P12-es Pannonia, egy Ktm supermoto, egy Gilera Raptor, meg egy Gsx-r.

Nagyon szeretünk túrázni, bejárni az országot és persze közben élvezzük a motorozás minden pillanatát!!

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x