HírekKultúraMotoros történelem

Genevieve Schmitt titkos élete

Genevieve Schmitt 1Emmy-jelölt riporter, újságíró, producer, az „amerikai CsAM” alapítója, szenvedélyes biker. Régi motorosnak számít mind a média, mind a kétkerekűek világában.

Genevieve televíziós tapasztalatait és kapcsolatait párosította a motorozás iránti elkötelezettséggel, ennek köszönhetően rövid időn belül ő lett Amerikában a motorozás first ladyje. Nevéhez olyan műsorok fűződnek, mint az ABC csatorna Jó reggelt Amerikája, vagy az E! Entertainment Television.

A tévés munka után teljesen a motorozás felé fordult, és megalapította a Woman Rider (női motoros) magazint, ami 2000-2004-ig működött. A komoly motoros háttérnek köszönhetően az elmúlt évtizedben több száz cikkben idézték Genevievet, ilyen volt többek közt a The New York Times, a The USA Today, a The Chicago Tribune és még több tíz neves újság. Az újságcikkek mellett feltűnt a FOX News Channelen is.

Ő volt az első riporternő, aki TV műsorban élesben motorozott, és a motoros életformáról készített anyagokat 1997-től egészen 2003-ig. Cége jelenleg két online motoros magazint üzemeltet, az egyik a Women Riders Now, ahol kifejezetten a motorozó nők számára hasznos, érdekes cikkeket és beszámolókat jelentetnek meg.

A másik honlap, a Trike Riders Now szintén egy szűk, de annál lelkesebb réteget hivatott kiszolgálni. A cég a magazinok készítése mellett rendezvények szervezésével, illetve konzultációval is foglalkozik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ám Genevieve nem csak az interneten át segíti és buzdítja nőtársait, lelkesen járja az országot hűséges Harley-Davidsonján, és előadásokat tart a motoros találkozókon, megnyitókon, és motoros ralikon.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük