CsajokMotorokMotoros csajokMotoros jogosítványMotorozás

Nagy Tímea birge – A kis- és középvállalkozások marketing szövegírója

birge3Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kicsi Birge. Éldegélt boldogan családjával a festői szépségű Wekerlén, ahol a gyerekek szinte előbb tanulnak meg bringázni, mint járni.

Birgének is volt persze bicaja, csodaszép; nem csupán külleme volt kellemes, de a kislány fantáziája gyakran öltöztette az egyszerű BMX-et táltos lónak, vagy – vajon honnan vehette ezt, hiszen a családban nincs rá példa? – szélsebes motornak. Bizony, e bájos, bár kissé fiús kislány folyamatosan brümmögött motorozás – akarom mondani, biciklizés közben.

Teltek-múltak az évek, a csöppségből nagylány lett, az álom csak a fej egy eldugott csücskében maradt meg, helyette főiskolára ment és egy szilveszteri házibuli alkalmával közelebbi ismeretségbe került egy fiúval, akit nevezzünk csak Lajhárnak.

Kapcsolatuk bimbózott, majd szárba szökkent, és egy kora tavaszi estén a Lajhár, aki addig édes szimbiózisban élt szeretett autójával, feltette a Nagy Kérdést:
– Akarsz motorozni?
– Motorozni??? – kerekedett ki Birge szeme. – Hát neked van motorod?

birge profilja a fórumban

birge2Így teljesült Birge gyermekkori vágya: a sok brümmögés után végre, hirtelen egy igazi Honda NSR hátsó ülésén találta magát. Nagy volt a bukósisak, süvített a szél, hideg is volt még az ilyesfajta mókához, a Birge szeme mégis boldogan csillogott és le sem akart szállni a nyeregből.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Sok-sok kilométert tettek még meg így hármasban. Idővel került saját bukósisak, térdvédő, örökölt egy kabátot is, a motor lecserélődött, bejárták együtt az országot-világot, a szerelem maradt.

Ám egy napon már ez is kevés volt. Hősünk rátalált a CSAMra, ahol nemcsak barátokra lelt, hanem bogarakra is. Beletették őket a fülébe. Miért ne vezethetné a saját motorját?

Abban az évben különösen nehéz volt a főiskolai vizsgaidőszak; a tanulók egy emberként hajtottak a Nagy Álomra, a Köztársasági Ösztöndíjra, mely csinos összeggel kecsegtetett. Mindenki zombi-mód tanult, hiszen csak a legjobbak érhetik el ezt a kitüntetést!

 

Nincs még vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

birge

Még a főiskolai évei alatt talált rá az oldalunkra, és akkor szerezte meg motoros jogosítványát is. Azóta több ezer kilométert tett már a motorja nyergében, ami jelenleg egy Suzuki DRZ400. Birge szövegelni is jól tud, amit jól bizonyít saját vállalkozása, a Webszovegek.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük