CsajokMotoros divat

Nyári női ruhakollekció a Harley-Davidsontól

harley davidson ny%C3%A1ri ruhakollekci%C3%B3A nyári hónapok és az év legjobb motoros napjainak kiélvezésében segít a Harley-Davidson új nyári motorosruha kollekciója.

A Harley amerikai gyökereiből kiindulva, a nyári kollekció egy sor funkcionális, mégis stílusos darabot vonultat fel, hogy a motorosokat a meleg hónapokban is hűvösen tartsa.

Az új darabok az évszaknak megfelelő könnyű öltözetet hirdetik: színes és lázadó ruhadarabok választékát kínálja a cég a hölgyeknek.

A női Speedway Spirit darabokat a versenypálya izgalmai ihlették. A játékos, vidám és nőies vonalú kollekció merész színeket használ, innovatív csíkozással, varrásokkal és autentikus Harley-Davidson emblémákkal vegyítve.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kereskedésekben már elérhető újdonságoknak köszönhetően a Harley-Davidson segít kitűnni a tömegből ezen a nyáron, akár az úton, akár azon kívül.

 

Ha csak lakásdísznek vagy ajándékba szeretnél valami harley-davidsonost adni, nézz körül a webáruházunkban!

{product}426|name|description|picture|link|border|pricedis3|pricetax1{/product}

 

harley davidson ny%C3%A1ri ruhakollekci%C3%B31harley davidson ny%C3%A1ri ruhakollekci%C3%B32harley davidson ny%C3%A1ri ruhakollekci%C3%B33harley davidson ny%C3%A1ri ruhakollekci%C3%B34harley davidson ny%C3%A1ri ruhakollekci%C3%B310harley davidson ny%C3%A1ri ruhakollekci%C3%B311harley davidson ny%C3%A1ri ruhakollekci%C3%B36harley davidson ny%C3%A1ri ruhakollekci%C3%B35harley davidson ny%C3%A1ri ruhakollekci%C3%B37harley davidson ny%C3%A1ri ruhakollekci%C3%B312harley davidson ny%C3%A1ri ruhakollekci%C3%B39harley davidson ny%C3%A1ri ruhakollekci%C3%B38

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük