fbpx

Kalapács alatt a motortankból készült kenyérpirító

Honda pirítóssütőOktóberben kerül árverésre az RM Sotheby’s aukciósház árverésén egy egyedileg készült, veterán kenyérpirító.

Te elfogadnál egy ilyet otthonra?
0
Te elfogadnál egy ilyet otthonra? x
A híres aukciósház más vállalkozásokhoz hasonlóan megsínylette a COVID-19 koronavírus járványt. A The Elkhart Kollekció nevű árverésüket is új időpontra, október 23-24-re kellett áttenniük.

Ezen az árverésen elsősorban nagy értékű, gyönyörűen restaurált járművek kerülnek kalapács alá, de persze nem maradnak el a szokásos apró-cseprő csecsebecsék sem. Ilyen például ez a Honda motortankból készült kenyérpirító is, ami kívülről ugyan Hondának látszik, de a lelkét a jó nevű, százéves háztartási-gép gyártó, a Sunbeam adta.

Bár a piritóssütő előélete kissé homályos, azt feltételezik, hogy a úgy 15 évvel ezelőtt ajándékozta egy motoros a múzeumnak, aki akkoriban több ilyet is készített. Mostanra a szerkezet jó sokat érhet, ugyanis egy hasonló darab még 2013-ban 2000 dollárért kelt el egy aukción, ami 600 000 Ft körüli összeg.


Forrás: nuus.hu

 

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x