KiemeltMotorokMotortesztek

Hatalmas élmény! Honda Forza 350 2021 teszt

Honda Forza 350 2021 tesztNem mondanám hogy öreg motoros vagyok, mégis az alatt a 7 év alatt bátran jelenthetem, hogy ilyen jó robogón is rég ültem, mint a 2021-es Honda Forza 350.

Tudom nem a köszönetnyilvánítással szokás kezdeni, én még is azt érzem, hogy ez nem maradhat a legvégére. Első sorban szeretném megköszönni NaNának, hogy segített megvalósítani ezt az élményt. Köszönetet szeretnék még mondani a Honda Szallerbeck márkakereskedésnek, hogy kipróbálhattam azt a sok robogót, köztük ezt is. Egyszerűen hihetetlen volt!

És persze elmaradhatatlan megemlítenem Nagy Sziszit, a drága motoros társamat, aki gyönyörű képeket készített. Innen is még egyszer köszönet!

A robogóról se feledkezzünk meg

Honda Forza 350 2021 tesztA Honda Forza 350 ülése igen kényelmes, már szinte marasztaló. Annyira jó, hogy még a mindig kényes hátsó utasom is örömmel mondogatta, hogy ,,csak még egy kőrt”. Az ülés magasságáról csak annyit, hogy az én 163 centimmel lábujjhegyen tartottam meg a robogót. Viszont a 170 cm megáldott sofőrök teli talppal meg tudják tartani.

Még több kép a Honda Forza 350-ről a galériában

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ami nekem hatalmas boldogságot okozott az a tárolóhely nagysága volt. A munkám miatt elkerülhetetlen a sok cucc, e miatt pedig sokszor plusz táskát kellett cipelnem, ami persze nem mindig volt kellemes. A Honda Forza 350-nél viszont, ha csak pár napra is, de megszabadulhattam a plusz, de persze divatos táskámtól. Hatalmas könnyítés volt ez számomra.

Amikor eladtam a lelkem: Honda Forza 125 2021 teszt

Ami még plusz pont volt nálam, hogy az utazások során még a rosszabb utakon is olyan érzés fogott el mintha csak ringatóznék a rendkívül jó rugózásának köszönhetően. Az autópályán nagy hasznát vettem az út közben elektromosan állítható szélvédőnek.

Ami pedig a mai világban minden embernek hasznos lehet az az ülés alatt található USB töltő.

Összességében bátran tudom ajánlani mindenkinek a Honda Forza 350-et!

Honda Forza 350 2021 teszt

 

Lapozz a műszaki adatokhoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük