HírekMotorbemutatóMotorok

Már Németországban a Spin elektromos roller

Ford Spin Elektromos roller

A modern, dokkoló nélküli elektromos roller szolgáltatás úttörője, a Spin a héten megnyitotta első európai vállalkozását Kölnben, amit a jövő héten két másik német város, Dortmud és Essen követ majd.

Még márciusban adtunk hírt róla, hogy a Ford Motor Company tulajdonában álló Spin nemzetközi piacra lép, és először Németország felé terjeszkedik Európában. Most, hogy a kijárási korlátozások lassan megszűnnek, ennek a lépésnek most érkezett el az ideje.

Az e-rollerek kedvező díjszabásával (0,30 euró, használatba vételi díj nélkül) a szokásosnál olcsóbban vehető igénybe ez a rövid távok megtételére, vagy adott időn belül több célállomás végig látogatására optimalizált közlekedési eszköz.

Az ügyfelek a legújabb fejlesztésű Spin elektromos rollereket használhatják, amelyeknek masszív vázát, széles lábtartóját és tömör gumikerekeit kifejezetten arra tervezték, hogy a rollerek még a macskaköves európai utcákon is simán és kényelmesen suhanjanak.

Köln lakói és az ide munkába járók mostantól biztosan számíthatnak erre az egyszemélyes közlekedési eszközre, ami nemcsak kellemes utazást ígér a belváros és az Ehrenfeld, illetve Deutz negyedek külső határai között, hanem a személyes távolságtartást is megkönnyítik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ford Spin Elektromos rollerA felhasználók egy okostelefonos alkalmazáson keresztül bérelhetik ki a Spin e-rollert; az app letöltése és megnyitása után az ügyfelek egy rövid biztonsági útmutatót kapnak, majd a digitális térképen máris megtalálják a legközelebbi járművet.

Szolgáltatásának 2017-es beindítása óta a mikromobilitási piac vezető cége következetesen betartja ígéretét, miszerint mindig „engedélyezteti a városvezetéssel az adott piacra lépését”, majd szoros kapcsolatot tart a helyi önkormányzatokkal és partnereivel, folyamatos visszajelzéseket kérve.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük