fbpx

Can-Am Spyder: egy elit nemzetközi motoros szubkultúra járműve

Can-am RykerAz olasz szaksajtó képviselői nemes egyszerűséggel csak a quadok Ducatija”-ként aposztrofálják a Kanadai-Osztrák BRP talán legpatinásabb márkáját, a Can-Am-et.

A Csan-Am márka legendás Rotax motorral szerelt quadjai és homokfutói mellett egyre népszerűbbek az On-Road, vagyis közúti járművei is. A különc háromkerekűek, a Spyder és a Ryker típuscsalád tagjai az autó és a motor összes élvezeti faktorát egyesítik.

A magyarországi forgalmazó cég, a Jet Power Hungary kft. kommunikációs igazgatója szerint várhatóan különlegesen sikeres év elé néz a márka és a hazai forgalmazó is. A cég idén megnyíló, gyönyörű szervize és bemutatótereme  hazánk egyik legnagyobb jet-ski tava partján, Dunaharasztiban várja majd a márka szerelmeseit.

“Lényegében a BRP márkáinak teljes termékpalettája megtekinthető és minden fontos közúti-, terep- és vízi termék kipróbálható lesz, ami nagyon kevés európai országban érhető el a BRP márkák rajongói számára.” – magyarázza Bóday Pál, hozzátéve:

“Legalább ennyire fontos az a tudásbázis, amely az elmúlt évtizedekben a Jte Power-nél felhalmozódott, hiszen márka specialista szerelőink, értékesítőink szakmai ismeretei szintén a világ élvonalát jelentik.”

Jet Power Hungary kft. Boday PálBóday Pál hangsúlyozza: “Az olasz szakújságírók ‘ducatis’ hasonlata azért is helytálló, mert a BRP egyszerre hagyománytisztelő és rendkívül innovatív cég, ahol a gépek nemcsak tartósak és elnyűhetetlenek, de a legkorszerűbb elektronikák is elősegítik a biztonság, a hatékonyság fokozását.”

 

Melyiket próbálnád ki szívesebben a Rykert vagy a Spydert? 
0
Melyiket próbálnád ki szívesebben a Rykert vagy a Spydert? x

 

Nincs még vége, lapozz!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x