fbpx

Eleven

eleven 01Szakközépiskolában tanulok informatikai szakon, idén betöltöm a 18. életévemet.

Mostani állás szerint testnevelő-edző vagy rendőr szeretnék lenni, de ez majd jövőre kiderül. Egy kis faluban élek, ahol elég csendes az élet.

Kiskorom óta álmodozom a motorokról. Negyedikes koromban apukámnak segítettem megcsinálni a Babettánkat, sikeres szerelés után persze ki is próbálhattam. Az elején szép lassan mentem apu meg jött mellettem, nehogy eldőljek véletlen. Fél óra elteltével már magam mentem az udvaron egészen addig, míg ki nem fogyott a tank.

Apu megmutatta, hogy milyen arányban kell bekeverni a benzint, és újból elkezdtem körözni az udvaron. Szerencsémre elég nagy az udvarunk és jó nagy köröket tudtam leírni. Én voltam a legboldogabb ember, amikor végre motorra ülhettem, persze akkor még beértem egy Babettával is.

Míg nem lettem 14 éves, addig csak az udvaron és a mezőn motorozgattam, és ha elromlott, akkor apuval ketten csináltuk meg. Sajnos apum nyáron a munkája miatt nem nagyon ér rá, ezért kénytelen voltam néha-néha magam neki állni és megcsinálni a motort, hogy tudjak motorozni. Valamikor sikerült valamikor nem, de akkor kaptam egy kis segítséget.

Eleven profiljaMiután lett 50-es papírom, kaptam egy robogót, Honda Diót. Igaz használt volt, de a mai napig is nagyon szeretem. 2007. október 28. óta már A1-es jogsim is van. Motort még nem kaptam hozzá, de már nézegetjük őket. Aprilia RS 125-öst néztem ki magamnak, már alig várom hagy kapjak egyet, de sajnos ez a jegyeimtől függ.

Két év múlva már korlátlan jogsim is lehet, szerintem akkor fog igazán elindulni a motoros életem. A nagy álmom Suzuki GSXR 1000 K7, de ez sajnos nem mostanában fog valóra válni. Eddigi motorozásaim során egyszer sem volt semmilyen balesetem. Mondjuk néha elég bátran közlekedem, de mindig tudom hol a határ. Remélem a közeljövőben se lesz részem semmilyen balesetben.eleven 02

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x