fbpx

Támogass valakit az adóddal!

one percenter bigMájus 15. a határidő, amíg leadhatjuk nyilatkozatunkat az adónk 1%-ának jótékony célú felajánlásáról.

Ha még nem döntöttél, hogy kinek segíts idén, íme egy rövid lista.

Első helyen had álljon a Pirates Family MC, akik minden évben a rászoruló, balesetben megsérül motorosokat támogatják mind az 1%-okból összegyűlt pénzzel, mind az őszi jótékonysági bulijuk bevételével. Idén azt ígérték, hogy Melinda – a több mint harminc hónapja kómában fekvő, motorbalesetben megsérült lány – édesanyjának segítenek, hogy folytathassa a küzdelmet kislánya életéért.

Fekete Horgony MC

Adószám: 18353389-1-03


A Simson Klub Magyarország az 1%-okból befolyó összeget olyan dolgokra fordítja, ami a klubtagoknak és az egyesületnek is jó, és természetesen hivatalosan is beszámolnak minden fillér helyéről. A felajánlásokból kapott összeg egy részét mindenképp közhasznú tevékenységre fordítják. A Simsonális (a klub nagy tömegeket vonzó márkatalálkozója) költségvetése is részesül belőle, és a klub honlapját érintő fejlesztésekre is nyílik lehetőség.

Simson Klub Magyarország

Adószám: 18251122-1-43


No.1 Mini és Motoros Team, ahogy a neve is mutatja, minimotorosokat képez, ami a gyorsasági motorversenyzés utánpótlásának az alapját is jelenti. A szervezet szerény összegekből gazdálkodik, ezért nagy segítség lenne számukra, ha a kasszába befolyna némi pénz, amiből a gyerekeknek felszerelést biztosíthatnának.

No.1 Mini és Motoros Team

Adószám: 18098389-2-41


Az Alapítvány a Macskákért egyik regisztrált tagunk, Bömci szívügye. Az alapítvány nem a motorosoknak segít, hanem a bevételeit a menhelyi és befogott kóbor macskák állatorvosi ellátására és ivartalanítására, védőoltásukra, ivartalanítási akciók támogatására, a helyes bánásmódról, a macskák szükségleteiről szóló iskolai nevelési programok megszervezésére, a gazdátlan macskáknak átmeneti szállást nyújtó aktivisták anyagi támogatására, a macskák megbecsülését, a helyes bánásmódot elősegítő macskavédelmi kiadványokra fordítja.

Alapítvány a macskákért

adószám: 18011476-1-41


A Forrás Egyesület tagjai főként pszichésen sérült emberek, valamint velük foglalkozó szakemberek, önkéntes segítők. Pszichés problémákkal átmenetileg bárki szembesülhet – amit akár munkahelyünk, családtagunk elvesztése is okozhat-, tehát ez a probléma nem jelenti automatikusan az elmebetegséget, ahogy azt sokan tévesen gondolják. Az egyesület 1990-es megalakulása óta működteti alapító programját a Teaházat, de szerveznek közösségi- és rekreációs programokat, és művészetterápiával is segítenek a rászorulóknak. Az egyesület tevékenységéről xta tud bővebb felvilágosítást adni.

„FORRÁS”

Pszichés Problémákkal Küzdőket Támogató Egyesület

adószám: 19270373-1-20

Mindegyik fent felsorolt alapítvány vagy egyesület hálásan fogadja a felajánlásokat. Már pár ezer forinttal is segíthetünk, és amennyiben nem adjuk le nyilatkozatunkat, az a pénz az államhoz kerül. Tehát ha még nem döntöttél, válassz a fentiek közül, töltsd ki a nyilatkozatot, és segíts azokon, akik rászorulnak!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x