HírekMotorokMotorozás

Számítástechnikai eszközöket adományozott a Honda

Számítógépeket ajándékozott a Honda a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznak

Kedden a délelőtti órákban számítógépeket és laptopokat ajándékozott a Honda Magyarország a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznak. A számítástechnikai eszközök egyebek mellett a Fül-orr-gégészeti, fej-nyaksebészeti osztályra kerülnek, hogy megkönnyítsék, egyszersmind hatékonyabbá tegyék a szakemberek munkáját.

Dr. Móri István Péter, főorvos, osztályvezető-helyettes elmondta:

„Jómagam és a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, különösen a Fül-orr-gégészeti, fej-nyaksebészeti osztály dolgozója nevében szeretném őszinte köszönetünket kifejezni a Honda Magyarországnak azért a nagylelkű adományért, amit ma volt szerencsém átvenni a cég képviselőitől.

A XXI. század egészségügyi munkájának jelentős része digitális platformon alapszik. A betegek adatainak, kórrajzainak tárolásától kezdve, a képalkotó vizsgálatok és egyéb diagnosztikai eredmények megtekintéséig sok-sok területen vesszük igénybe a különféle informatikai rendszereket. Tudjuk, hogy a műszaki eszközök, így a számítógépek idővel elavulttá válnak, ezért óriási ajándék, hogy kevésbé korszerű komputereinket lecserélhetjük az adományozott berendezésekre. Köszönjük!”

Smudla István, a Honda Central Europe autóértékesítési vezetője és magyar piacért felelős igazgatója hozzáfűzte:

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

„A Honda mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújtsa az embereknek, az emberiségnek. Az elmúlt időszakban egészségügyi és gazdasági szempontból egyaránt nehéz helyzetbe került az ország, a legnagyobb terhet pedig egyértelműen az egészségügyi dolgozók, közöttük a Jahn Ferenc Kórház szakemberei viselték. Elismerésre méltó az a kitartás és áldozatkészség, amivel munkájukat végezték.

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház meghatározó szerepet játszott a koronavírussal kezelt betegek ellátásában, így az itt dolgozókra még nagyobb feladat hárult. Remélem, hogy a mai napon átadott 14 laptoppal és 14 asztali számítógéppel mi is hozzájárulhatunk a könnyebb, hatékonyabb gyógyításhoz, és Soichiro Honda szellemiségéhez hűen egy kicsit jobbá tehetjük a világot.”

A világ egyik legnagyobb járműipari vállalataként a Honda mindig is élen járt a műszaki fejlesztésekben, és milliónyi olyan mobilitáshoz kapcsolódó eszközt dolgozott ki, amely zöldebbé, biztonságosabbá és korántsem utolsó sorban élvezetesebbé tette a közlekedést. Hűen a céget alapító Soichiro Honda filozófiájához, a márka munkatársai ma is egy szebb, boldogabb világért dolgoznak, erről tanúskodik a Honda Magyarország nagylelkű felajánlása is.

Fotó: Az adományt dr Móri István Péter főorvos, osztályvezető-helyettes vette át Smudla István képviseletében Szabó Ildikótól (Honda Hungary PR).

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük