Hírek

5 év börtönbüntetésre ítélték a nyíregyházi Harley-Davidson betörőjét

Harley-Davidosn Goldrex BetörésMég 2019 április 5-én éjszaka történt az eset, amikor két ukrán férfi a nyíregyházi Harley-Davidson Goldrex motorkereskedés bejárati ajtaját próbálta feltörni, de végül nem jártak sikerrel. Mivel nem ez volt az egyetlen bűnük, most felelniük kell.Miután nem sikerült felfeszíteni a motorszalon ajtaját azzal a ceruzányi vasdarabbal, ami náluk volt, továbbálltak. Igen ám, de nem messze megláttak egy parkoló motorkerékpárt. Levágták róla a lakatot és megpróbálták elvinni. Nem sikerült beindítaniuk, így végül ott hagyták egy kereszteződésben, és elmenekültek.

A szerencsétlen éjszaka csak egy volt a sok közül, hiszen sportot csináltak abból, hogy éjszakánként átjártak Magyarországra. “A Kisvárdai Járásbíróság a kedden megtartott előkészítő ülésen N.O. vádlottat 1 rendbeli embercsempészés bűntette, 5 rendbeli lopás bűntette és 2 rendbeli lopás bűntettének kísérlete miatt – halmazati büntetésként – 5 év börtönbüntetésre ítélte és 5 évre kiutasította Magyarország területéről.” – írja a SZON.

A másik vádlott egyelőre ismeretlen helyen tartózkodik, de neki is felelnie kell. Az ő tárgyalását távollétében is megtartják.

“2018. december 7. és 2019. február 6. között több kerékpár mellett csónakmotort, motorkerékpárt és egy fűnyírót is eltulajdonítottak kerékpárüzletekből, lakóházakból. Végül 2019. március 7-én egy számítástechnikai szaküzletbe is bementek, ahonnan 3 laptopot és 1 fejhallgatót vittek magukkal. A két ukrán állampolgárságú vádlott cselekményeivel összesen 7.343.291 forint kárt okozott.”

 

Forrás: SZON, Kép: 123rf

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük