EseményekMotorkiállítás

Elmarad az INTERMOT, az EICMA és nem lesz motorépítő világbajnokság sem

Elmarad az intermot, az EICMA és az AMD motorépítő világbajnokság is

Az ANCMA elnöke és a motoros szektor legfontosabb nemzetközi eseményét szervező társaság vezérigazgatója, Paolo Magri kihirdette, hogy 2020-ban a milánói EICMA, a nemzetközi kerékpár- és motorkerékpár-kiállítás 78. kiadása is elmarad.

Korábban már a németországi Kölnben található nemzetközi kiállítási központ, a Koelnmesse is lemondta a német motorkerékpár-kereskedelemmel foglalkozó szövetség (IVM) kétévente megrendezésre kerülő INTERMOT kiállítását. Ennek köszönhetően Intermot legközelebb 2022-ben lesz Kölnben.

Koelnmesse kijelentette, hogy ezt a döntést nemcsak a kiállítók és a látogatóink egészségének érdekében hozták. Ellentétben a B2B-orientáltságú vásárokkal, az ehhez hasonló nagyszabású rendezvények, például az INTERMOT tízezer magánlátogatót vonzanak a kiállítás minden napján. Ez így tisztességes, hiszen a kiállítási csarnokok mérete korlátozott, és a rendelkezésre álló idő rövid.

A jelenleg hatályos közösségi távolságtartási előírások szerint még mindig nem lehet nagy rendezvényeket szervezni Németországban sem. Azt, hogy mikor fogják feloldani a korlátozásokat, nem lehet előre tudni. Ehhez pedig számos más bizonytalansági tényező és a bonyolult utazási helyzet is társul.

“Sajnáljuk, hogy az általános helyzet nem hagy más választási lehetőséget.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A következő INTERMOT 2022. október 5–9-én lesz Kölnben.

Mivel számos motorkerékpár-ipari szereplő készült a jövő évi modelljeinek bemutatására a kölni kiállításon, az INTERMOT szervezői azt tervezik,hogy erre lehetőséget adnak valamilyen online formátumban. Ennek az online kiállításnak a kidolgozása még zajlik, a megvalósítás 2020 vége felé várható. Úgy tervezik, hogy a járműgyártók 2021-es szezonjának világpremierjeit, valamint az alkatrészek, kiegészítők és ruházati szegmensek innovációit és ipari híreit hírlevélben továbbítják majd az érdeklődőknek.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük