HírekKultúraMotoros zene

Megjelent az Emma Undressed Léleklakat lemezének második klipje

emma undressed felhoMég nem dőlt el, hogy a debreceni Emma Undressed legújabb albumának dalait egyesével csöpögtetik a rajongóknak vagy egyben jelenik majd meg. Most elkészült a második klip is a készülő új lemezhez.

Pár szó a dalról:

A dal a céljaink eléréséről, a korlátaink legyőzéséről szól. Egyre többször szembesülünk azzal, hogy valaki mindig csak panaszkodik és siránkozik, miközben szinte semmit sem tesz, hogy javítson a helyzetén. Amikor pedig az ember tanácsot ad, vagy próbál segíteni, akkor meg jönnek a kifogások és a nagy megmagyarázások, hogy az úgy miért nem jó.

A dal mondanivalója, hogy lehet ölbe tett kézzel várni, hogy jobb legyen, vagy lehet tenni érte, és ha az ember igazán akarja, akkor előbb-utóbb eléri, amit szeretne.

Ez amúgy a 2. klipes dal a közelgő új lemezről, ami a Léleklakat címet viseli, egyben Mesi 2. dala a zenekarral – augusztusban jelent meg az első klipp “Engedd el” címmel. Jövő év elején pedig jön a harmadik klip is, aztán meglátjuk, hogy a többi dalt is egyesével teszi-e közzé a zenekar, vagy egyben az egész albumot.

A dal felvétele és keverése saját munka, Docsa Gábor, a zenekar dobosának BearSound fantázianévre keresztelt házistúdiójában készüt, a klipet pedig a Rózsa Produktum készítette, ahogy az Engedd el-t és az együttes több más klipjét is. A forgatásra november végén a debreceni Dance Universe tánciskola egyik tánctermében került sor.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
Még több cikk az Emma Undressedről

Mivel a felvételek egy héttel a zenekar 5. születésnapi koncertje előtt zajlottak, ez a klip felfogható egy kis utólagos születésnapi ajándéknak is a rajongók számára. Egy kevés ötletelés után arra jutottak a zenekar tagjai, hogy igyekeznek egyszerűre venni a kisfilmet, és ha már a címe Felhő, akkor olyan környezetet teremtenek, mintha egy felhőben zenélnének.

Rózsa Gábor (rendező, vágó – Rózsa Produktum) szavaival élve:

Kristály tiszta volt a feladat, mely így szólt: “fényesen, teljesen fehérben, füstben úszva akarnánk a klipet a zenekarral.” – így hát vittük a fényeket és a füstgépet, és nemes egyszerűségében felvettük a dalt. Hogy milyen hatást vált ki, azt a néző tudja már. Kicsit olyan, mint az üres fehér vászon, melyet a hallgató a dal által kapott saját érzéseivel fest ki.

És íme az Emma Undressed Felhő című dalára készült klip:

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük