fbpx

Nickelback: Here and Now

nickelback here and now 1A Nickelback napjaink egyik legnépszerűbb rockzenekara világszerte több mint 50 millió eladott albummal.

Megjelent a többszörös platinalemezes Nickelback új albuma “Here and Now” címmel. A korongot beharangozó dal, a “When We Stand Together” már a hazai rádiók kedvence.

Tracklista
1. This Means War
 2. Bottoms Up
 3. When We Stand Together
 4. Midnight Queen
 5. Gotta Get Me Some
 6. Lullaby
 7. Kiss It Goodbye
 8. Trying Not To Love You
 9. Holding On To Heaven
 10. Everything I Wanna Do
 11. Don’t Ever Let It End
 12. When We Stand Together

2001-es első nagy durranása, a “How You Remind Me” óta a banda 18 kislemezzel ostromolta a különböző slágerlistákat. A “Here and Now” című új lemez producere maga a zenekar volt. Ez a Nickelback hetedik stúdióalbuma, a háromszoros platina 2008-as “Dark Horse” óta pedig az első.

“Megvoltak az elképzeléseink, amikor beléptünk a stúdióba, és meg is valósítottuk őket. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel, és alig várjuk, hogy bemutassuk a rajongóinknak!” – meséli a frontember Chad Kroeger az új anyagról.

Első kislemeznek a banda egy olyan dalt választott, amely a rockzene szerelmeseit és a mainstream közönséget egyaránt megszólítja. A “When We Stand Together” című felvételhez videoklip is készült, amely itt megtekinthető.

nickelback here and now 3nickelback here and now 4nickelback here and now 5nickelback here and now 6nickelback here and now 2

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x