EseményekHírekMotorkiállítás

Magyarországról is sokan utaztak Milánóba a 78. EICMA kiállításra

78. EICMA nemzetközi motorkerékpár szakkiállítás Milánó

A Milánóban megrendezett Nemzetközi Kétkerekű Kiállítás, a 78. EICMA iránt hatalmas volt az érdeklődés. Az iparág erődemonstrációja újra felébresztette a rajongókat: a jelenlegi szabályozás által előirányzott maximális befogadóképesség-korlátot elérve a nagyközönség számára nyitva álló napokon 342 644 látogató volt.

A győztes a szenvedély volt, a közönség nagy vágya, hogy személyesen tapasztalja meg az eseményt, a kiállítók elszántsága és az üzemeltetők vágya, hogy visszatérjenek az élő üzlethez. A 78. EICMA, a kétkerekűek nemzetközi kiállítása vasárnap este zárta kapuit a Fiera Milano Rho-ban, olyan sikerrel, amely visszahozta a pandémiát megelőző lelkesedést. Ez a siker a tavalyi kényszerű leállás után szimbolikus értéket képvisel, és megerősíti a történelmi milánói esemény által megvalósított élő kiállítás fontosságát.

Annak ellenére, hogy a világjárvány következményei miatt csökkent a kiállítási terület, a nagyközönség számára nyitva álló négy nap alatt elérték a jelenlegi szabályozásban előírt maximális befogadóképességet. Az idén elfoglalt öt pavilonban és a szabadtéri területeken összesen 342 644 látogatót regisztráltak.

78. EICMA nemzetközi motorkerékpár szakkiállítás Milánó

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az eredményt a biztonságos látogatási élmény jellemezte, és a jegyek több mint 94%-át online vásárolták meg, köszönhetően a szervezők azon döntésének, hogy elkerüljék a kiállítási központ jegypénztáraira nehezedő nyomást. Ez egyúttal azt is eredményezte, hogy az EICMA 2020 óta a Rho kiállítási központ legfontosabb rendezvénye a látogatottság szempontjából.

A kiállítás nemzetközi vonzereje az üzleti életben is jól teljesített, amely a legutóbbi korlátozások és a nemzetközi utazással kapcsolatos nehézségek ellenére 28 841 kereskedelmi szereplőt (43% külföldi) és 5 127 újságírót, szakembert, technikust és kommunikációs szakembert (35% külföldi) fogadott, akik idén kihasználták az exkluzív keddi sajtónapot, amely az idei kiállítás újdonsága volt.

A Yamaha különleges R1 GYTR VR46-tal ünnepli Valentino Rossi szenzációs karrierjét

Az EICMA 2021 sikere nem állt meg a pavilonokon belül, hanem kiterjedt a rendezvény szabadtéri területeire is. A Valentino Rossi karrierje előtt tisztelgő exkluzív tiszteletadás mellett idén a kétkerekűek rajongói által nagyra értékelt kiállítások, bemutatók, versenyek és tesztvezetési lehetőségek gazdag és összevont programját mutatták be.

Még több kép a kiállítás újdonságairól a galériában

“Először is – mondta Pietro Meda, az EICMA elnöke – szeretném hangsúlyozni, hogy erőfeszítéseinket a beléptetési szabályok szigorú betartására összpontosítottuk, ami a Fiera Milanóval együttműködve és maguknak a kiállítóknak a jóváhagyásával nagy szervezési erőfeszítéseket jelentett. A nagyszámú közönség jelenléte lehetővé tette számunkra, hogy újra megerősítsük rendezvényünk nemzetközi központi szerepét, és ismét a jövőbe tekintsünk. Az elmúlt hónapokban erőteljesen támogattuk a helyes látogatói magatartást, szükségszerűen támaszkodva a látogatás során a rajongók jó érzékére is. A hatályos korlátozásokat figyelembe véve ez a lehető legjobb eredmény. Ez egy olyan erőpróba, amelyet a kiállítók bizalma és a közönség iránti hűségük tett lehetővé, akik nagy lelkesedéssel reagáltak. Nagyon köszönjük nekik. És éppen az ágazat vállalatainak és partnereinek elkötelezettsége volt a döntő” – mondta Paolo Magri, az EICMA vezérigazgatója – “annak érdekében, hogy a piacról érkező nagy vágyat a kétkerekűek iránt a globális lehetőségek egyedülálló konténerébe csatornázzuk, és bemutassuk az iparág beruházásainak gyümölcsét és a kétkerekű mobilitás jövőjét”.

A következő, 79. EICMA 2022. november 8-tól 13-ig tart majd Milánóban.

 

[wpdiscuz-feedback id=”qxctw03nvg” question=”Te is ott voltál? Oszdd meg az élményeidet velünk is! ” opened=”0″]Te is ott voltál? Oszdd meg az élményeidet velünk is! [/wpdiscuz-feedback]

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük