Hírek

Kellemes ünnepeket és boldog új évtizedet kívánunk!

csajokamotoron karacsony ujev 2020Van még két munkanap Karácsony előtt, de a gyerekeknek már holnap után kezdődik a téli vakáció, a péntek meg már kis szombat, így ez a legjobb alkalom, hogy kellemes ünnepeket kívánjak.

A tavalyi jókívánságaimban előre vetítettem, hogy a 2019-es év egy új kezdet a Csajok a motoron számára. Néhány dolgot sikerült is megvalósítani, néhány még a jövő zenéje.

Sikereink

Az év azzal kezdődött, hogy az Csajokamotoron.hu és a CsamClub.hu is egy új, gyorsabb szerverre költözött, ezzel a korábbiakhoz képest stabilabb lett a rendszer, megszűntek az állandó leállások. Mivel azt is gyanítottam, hogy az akadozásokat a webáruház okozza, új webáruház is készült, ami a magazintól elkülönítve új domainre került CsamShop.hu néven.

Az új áruház a régi árukészlettel indult, de folyamatosan töltjük fel az újabb termékeket és dolgozunk azon, hogy minél jobb szolgáltatást nyújthassunk. Tavasszal a szállítási díjak emelkedése egy újabb kihívást jelentett, de ez is egy olyan feladat, aminek soha nincs vége: mindig keresni kell a legjobb és a legjobb áron szolgáltató szállítót. Jelenleg a Magyar Posta a mellett a GLS futárszolgálatot tudják igénybe venni a vásárlók és az MPL postafutár már PostaPontokra is szállít nekünk.

Sikerként könyvelem el, hogy a zárt Facebook csoportunk napról napra bővül és immár 1500 taggal büszkélkedhetünk. Persze üröm az örömben, hogy ahogy egyre aktívabb a csoport, úgy csökken az aktivitása a CsamClub fórumnak, ahol jelenleg a bolgok, a képgaléria és a motoros eseménynaptár jelentik a legnagyobb vonzerőt az olvasóknak. A fórum újra beindítására több ötlet is született már, de ezek még kidolgozás alatt állnak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Veszteségeink

Ebben az évben két nagyobb veszteséget kellett elkönyvelnünk. Az első Goyo “távozása” volt. Ő volt az, aki 2006 óta fejlesztette a Csajokamotoron.hu oldalt, ő volt a webmester a kezdetektől, így mondhatni vakrepülésbe kezdtem nélküle. Szerencsére az elmúlt egy év alatt eddig mindig megoldódtak a felmerülő problémák – amikhez eddig az ő segítségére számíthattam – és remélem, hogy ez ezután is így marad.

A másik munkatársunk, Rácz Edina újságíróként dolgozott a szerkesztőségünknek nagyjából 9 éve, de nemrég ő is új vizekre evezett. A napi hírek szerkesztőjeként sok tehet levett a válamról, így az ő hiánya is nagy változásokat hozott. Jelenleg Baranyi Attilával ketten tartjuk a frontot és írjuk és szerkesztjük a cikkeket minden nap. Ha úgy érzed, van kedved a netet böngészni újabb érdekes, motoros hírekért és azokat meg is tudod írni, írj egy emailt és megbeszéljük!

Mindig a sárga úton!

Szerencsére mindig vannak olyan motoros nők, akik motoros élményeiket, tapasztalataikat a Csajokamotoron.hu oldalain keresztül osztják meg a nagyvilággal, így téve még hitelesebbé, még motorosabbá és emberközelibbé a magazint. Ezt a jó szokásotokat tartsátok meg ezután is, ha élménybeszámolót, saját motor tesztet vagy felszerelés tesztet írnál, küldd el a szerkesztőségünk címére!

Akiknek pedig szintén sokat köszönhetünk, azok a barátok, partnerek, motoros cégek, akik hirdetésekkel, támogatásokkal együttműködésekkel vagy bármilyen egyéb módon segítették ebben az évben is, hogy a Csajokamotoron.hu 13 év után is tovább működhessen.

Reméljük, hogy az új évtized újabb sikereket hoz majd az oldalunknak valamint minden motoros életébe is! Addig is minden olvasónknak kívánok Kellemes, békés ünnepeket és boldog új évet 2020-ra!

Ahogy pedig korábban is minden évben, ismét álljanak itt a barátainktól, partnereinktől érkezett üdvözlőlapok, hiszen az ő jókívánságaik nem csak nekem, hanem minden olvasónknak szólnak.

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük