HírekKultúraMotoros zene

Continoom – Dubstep-pop-metal a Tűzmadár frontemberétől

schrott-peter-continoomSchrott Péter sokaknak ismerős lehet, aki követte a 2012 őszén futó The Voice című tehetségkutató műsort.

 

 

Talán emlékeztek még a hosszú hajú, mosolygós rock zenészre, aki Malek Andrea csapatában mutatta meg gyönyörű, karcos hangját.

Péter a rockzenei berkekben jól ismert Tűzmadár zenekar énekese, emellett zeneszerző és hangmérnök is egyben.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az underground színtér egyik legtehetségesebb és legismertebb előadója, aki mindig képes valami újdonsággal előrukkolni. Legújabb projektje, a Continoom keretein belül a dubstepnek, a popnak, és a metalnak egy egészen különleges fúzióját hozta létre. A zenekar első dala július 13-án jelent meg Enlighten címmel.

Az, hogy egyedül csináljak egy zenekart, már 2007 környékén megfogalmazódott bennem. Imádok másokkal zenélni, de ugyanennyire szeretem azt is, ha senki sem szól bele semmibe, és csak egyedül dolgozom új hangzásokon, számokon.

A Continoom név is akkortájt jutott eszembe, és az első számötletek már akkor kipattantak a fejemből. Az első dalunk, az Enlighten fő dallama is 2007 táján született, és nagyon sok verziója készült ez idő alatt. Volt simán csak pop, volt minden, így azt hiszem, kellett neki ez a pihenőidő, hogy így kiforrjon. Most már teljesen elégedett vagyok vele.

2013-ban kezdett el újra foglalkoztatni a gondolat, hogy felfrissítsem a projektet, és arra gondoltam, hogy akkor már teljesen újféle, modern hangzást szeretnék, és olyan stílust, ami még nincs. Kevertek már metalt dubsteppel és poppal, de ilyen fúzió – bizton állíthatom – hogy még nem született.

A dalokat egyenként fogjuk publikálni. Körülbelül 2-3 havonta szeretnénk egy újszámmal jelentkezni” – mondta Schrott Péter.

S íme a debütáló dal, az Enlighten-t:

schrott-peter-gitar

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük