CsajokHírekKiemeltKultúraMotorokMotoros zeneMotorozás

Elindultunk… az első magyar internetes oldal motoros nőknek a Csajokamotoron.hu

Elindult a Csajokamotoron oldal motoros nőknek

…és a Csajokamotoron.hu honlappal egy időben elkészült Delhusa Gion Száguldás című számának legújabb, motoros csajokra átírt, rockosabb hangzású verziója.

A Csajokamotoron.hu Magyarország első, motoros nőknek készült internetes portálja. Az ötlete onnan jött, hogy a Wild motoros magazin valamint a TotalBike.hu oldalak munkatársaként jártamban-keltemben egyre több motoros nővel találkoztam.

Míg korábban különlegességnek számított, ha egy nő motorozott, az utóbbi időben már nehéz volt választani, hogy a Wild magazin Csajok a motoron rovatába melyik motoros csaj kerüljön bele egy-egy hónapban. Kétségtelenül egyre többen lettünk, de a piac még nem vett minket komolyan.

Újságíróként úgy gondoltam, ez egy fontos küldetés, hogy a motoros nők számára is legyen egy hely, ahonnan informálódhatnak a motoros piac nőket érintő híreiről, és ahol találhatnak magukhoz hasonló motoros társakat. Nem utolsó sorban a közösség ereje talán a gyártók, forgalmazók figyelmét is felhívja arra, hogy mi motoros nők is jelentős piaci szegmenst képviselünk.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A legnépszerűbb női motorkerékpárok

A közösségépítést a Csajokamotoron.hu mellett működő fórum a CsamClub.hu biztosítja, a CsamShop.hu motoros webáruházban pedig motoros nőknek készült pólókat, pulóvereket és más logózott ajándéktárgyakat kínálunk.

Száguldás motoron

A holnap elindulásával egy időben elkészült Delhusa Gion Száguldás című számának legújabb, motoros csajokra átírt, rockosabb hangzású verziója.

Az újrahangszerelést a Nemcsak Berry zenekar, a stúdiómunkákat Sasvári „Nemcsak” Feri vállalta magára. A slágergyanús nótát Szűcs Judit helyett ezúttal Tóth Reni énekli, aki korábban a HD Band-et, majd a Rat Boys zenekart erősítette, újabban pedig a Kormorán együttessel arat hatalmas sikereket.

A Száguldás című szám meghallgatható a Csajok a motoron YouTube csatornáján. Iratkozz is fel!

 

 

Copyright: Zamfir Cristian Ion

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük