fbpx

Még tovább, Kormorán!

kormoran1Nyárindító nagykoncert és a Trója történelmi musical Koltay Gergőéktől.

A Kormorán három fajsúlyos produkcióval is előáll a nyáron: fellép a budapesti központi trianoni megemlékezésen, a Magyar Lovas Színházzal bemutatja a Trója című történelmi musicaljét, valamint a Pestszentimrei Sportkastélyban kezdetét veszi az etno rock zenekar nyári koncertsorozata.

Június 4-én a fővárosi Szent István Bazilikában trianoni megemlékezést celebrálnak, ahol Koltay Gergely és együttese muzsikálhat. A következő hétvégén június 13-án este 6-tól kezdődik a Kormorán „Még tovább…” nyárindító nagy koncertje a Pestszentimrei Sportkastélyban. A nyári turné kezdőállomásán – a korábbi évek családi napjait idézve – a kiemelkedő hang- és fénytechnika segítségével, az etno rock sikercsapat eljátssza az elmúlt három évtized legkedveltebb Kormorán dalait.

A Trója című vadonatúj történelmi musical világpremierjét a komáromi Igmándi erődben július 16-án és 17-én rendezik. Szűts István és Koltay Gergely színpadi műve a Pintér Tibor vezette Magyar Lovas Színház és a Sziget Színház felkérésére született, amellyel a komáromi lovas-színház fennállásának ötödik esztendejét szeretnék méltó módon megünnepelni.

A szabadtéri előadáson bemutatandó musical Homérosz híres műve, az Iliász alapján készült, merítve a világhírű Trója című hollywoodi film egyes jeleneteiből. Az ókori város híres falait a komáromi Igmándi erőd külső várfala szinte eredeti helyszínként jeleníti meg. A nézők néhány méter közelségből szinte részesei lesznek az ütközeteknek, amelyben több mint negyven lovas, harci szekerek, kaszkadőrök, harcművészek, valamint statiszták és tánccsoportok látványos tömegjelenetei idézik meg Trója ostromát.

A parádés szereposztás, a kitűnő énekhangok biztosítják, hogy a történet szerelmi szála is magával ragadja a nézőt, élvezve azokat a csodálatos dallamokat, amelyeket a neves szerzőpáros alkotott. A Kormorán két „régi motorosa”, Koltay Gergely és Szűts István nevével fémjelzett történelmi musical főszereplői Pintér Tibor, Janza Kata, Vikidál Gyula, Buch Tibor, Papadimitriu Athina, Feke Pál, Fekete László és Olter Vanda. A történelmi musical világpremierjén Kassai Lajos világhírű lovasíjász is szerepel.Kormorn nagykoncert plakt

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x