fbpx

FankaDeli újraszületett

fankadeli hunok mantraja cdcovKőházy Ferenc, azaz FankaDeli 15 éve bukkant fel több mint 20 kiadvány és sok-sok videoklip árnyékában, hol a tévékben, hol a rádiókban.

Az MR2 Petőfi Rádió játszási listáján az utóbbi hónapokban a “Máshogy lesz holnaptól” című dalával szerepelt. A művész februári, Petőfi Csarnokban tartott koncertje után sem szándékozik pihenni. Januárban megjelent új albumáról el is készült az első videoklip, amely az “Újraszülettem” című dalt dolgozza fel.

 

FankaDeli tavaszra további meglepetéseket tartogat. Kowalskyval és az Ismerős Arcokkal is készített közös felvételt, melyek hamarosan hallhatóak és klip formájában láthatóak lesznek.

Az elmúlt 10 év klipjeiből hamarosan DVD csomag is érkezik, mely sok-sok órányi “így készült” anyagot is fog tartalmazni.fankadeli ordog hozott isten vihet cdcovfankadeli

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x