fbpx

FankaDeli újraszületett

Kőházy Ferenc, azaz FankaDeli 15 éve bukkant fel több mint 20 kiadvány és sok-sok videoklip árnyékában, hol a tévékben, hol a rádiókban.

Az MR2 Petőfi Rádió játszási listáján az utóbbi hónapokban a “Máshogy lesz holnaptól” című dalával szerepelt. A művész februári, Petőfi Csarnokban tartott koncertje után sem szándékozik pihenni. Januárban megjelent új albumáról el is készült az első videoklip, amely az “Újraszülettem” című dalt dolgozza fel.

 

FankaDeli tavaszra további meglepetéseket tartogat. Kowalskyval és az Ismerős Arcokkal is készített közös felvételt, melyek hamarosan hallhatóak és klip formájában láthatóak lesznek.

Az elmúlt 10 év klipjeiből hamarosan DVD csomag is érkezik, mely sok-sok órányi “így készült” anyagot is fog tartalmazni.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x