HírekKultúraMotoros zene

Delhusa Gijon is elkapta a COVID-19 vírust, de már kiengedték az intenzív osztályról.

Delhusa Gijon koronavírusDelhusa Gijon – aki a zenélés mellett maga is motoros – éppen egy héttel ezelőtt került kórházba a COVID-19 koronavírus tüneteivel. Mai hírek szerint szerencsére már sokkal jobban van.Johnny, facebook oldalán egy hete azt írta, hogy „Nem szoktam sírni, de itt nincs más barátom”. Akkor már 10 napja küzdött otthon a koronavírus egyre erősödő tüneteivel otthon, ezért kórházba szállíttatta magát. Kétségbeesésében úgy fogalmazott, hogy ebbe a fájdalomba bele fog halni. Rajongói vigasztalták és próbálták tartani benne a lelket. (Később ezt a posztot törölték az oldaláról.)

A hétvégén testvére, Claudette ezt írta:

“… Nemrég sikerült Gjonival beszélni. Sok jó hirünk nincsen, sajnos egy hét ittlét után most felvitték az intenziv osztályra, tüdőoxigén szintje 80 %- alá esett, ezért azonnali állandó, eredménymutató megfigyelésre kellett átvinni. Automatikus kontrollerrel kellett ellátni. A gép folyamatos információt juttat az orvosokhoz.

Minden jel arra mutat, hogy az azonnali korrekciók, lassan, de biztosan a javulás felé viszik Gjonit. Kezd visszajönni az étvágya. 10 percenként ujabb és ujabb gyógyszerekkel, infuzióval stimulálják a javulást. Sajnálatos módon arról is hirt kaptunk, hogy egyesek mindenképpen be akarnak jutni Gjonihoz. Nagyon szépen kérem, a szabályokat mindenki tartsa be!!…”


Ma reggeli hírek szerint a Blikknek sikerült beszélnie Delhusa Gijon barátnőjével, Fannival, aki azt mondta, hogy Johnny már sokkal jobban van, és két nap után kiengedték az intenzív osztálytól. Innentől már remélhetőleg folyamatosan javul majd az állapota, és ha így lesz, hétvégére már hazaengedhetni.

 

Címlapkép: Facebook

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük