CsajokMotoros divat

Motoros esküvői ruha

eskuvo kiallitas kis anita 6A hétvégi Esküvő Kiállítást igen-igen felbolygatta Kis Anita és a motorja. A versenyzőnő biker menyasszonyi ruhában pompázott.

Minden esküvői ruhaszalon megpróbál kitenni magáért egy ilyen kiállítás alkalmából, és szebbnél szebb ruhakölteményeket vonultatnak fel. De kétség kívül a „motoros menyasszony” vitte el a prímet, ahogyan az emberek Anitát emlegették január 29-30-án, a Papp László Sportarénában. A tömegben állva, ugyebár sok mindent meghall az ember lánya. Mindenki a motorról és tulajdonosáról beszélt.

A nagy forgatagban, a Mary-N Esküvői Szalon standja körül csoportosult egy kisebb tömeg. Főleg akkor, amikor Anita felült a kifejezetten rá varrott motoros esküvői ruhájában a vasra. Kattogtak a fényképezőgépek, és a vagány motoros csajt akarta látni mindenki.

Anita elmondta, hogy véletlenül találkozott a ruha megálmodójával, Kovács Erika Judittal, aki a Mary-N Esküvői Szalon ruhatervezője. Ebből a „véletlenből” jött az ötlet, hogy mi lenne, ha motoros esküvői ruhával rukkolnának elő a kiállításra. Persze, Anita a motorját sem hagyhatta otthon, hiszen így volt teljes az összhatás! Pár hónap alatt elkészült a ruhaköltemény, és a versenymotort is sikerült a kiállításra elhozni.

Kovács Erika Judit elmondta, hogy az elsődleges szempont a ruha tervezésénél az extravagancia volt. – Mindenképpen illeszkednie kellett a motorhoz is, ezért elöl rövid, hátul hosszú, tüllös aljú a viselet. A felső része pedig egy fűző. Swarovski kövekkel díszítettük a ruhát, hogy Anita motorjához illő legyen, mert ugye a gépen is ilyen kövek találhatóak. Hogy egy kis színt is vigyünk bele, fekete-fehér variációt találtunk ki, ami kontrasztos, és nagyon ünnepélyes – magyarázta Erika. – Valamint egy kis csipke kesztyű dobja még fel az összhatást, és a csizmáját is kövekkel raktuk ki. Anita haja a ruhához illő extrém kontynak készült, ami tollakkal van díszítve.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Igaz, hogy élesben még nem próbálták ki a ruhát a motoron, de Anita elmondta, hogy nagyon kényelmes viselnie. A motoron pózolás után következett a divatbemutató, melyen Anita a fehér sisakjával a kezében vonult végig a színpadon. Üdítő volt látni, hogy az esküvői divatvilágba is bekúszott végre a motoros életérzés. Felismerték a tervezők, hogy a motoros nők, az extravagáns ruhákat kedvelve, új célközönséget jelentenek. Beszélgettem jártamban-keltemben esküvőszervezőkkel, és elmondták, hogy erre az évre van már motoros jelentkező párjuk.

 

A versenymotorokra egészen más típusú ruhára van szükség, mint mondjuk a chopperekre. Kovács Erika Judit tervező mindenképpen rövidebb ruhát ajánl az ilyen típusú vasakra. Akár 20-30 cm minik is lehetnek a rucik, a férfiak legnagyobb örömére. Persze, ilyenkor nem árt egy fehér bőrnadrág vagy csipkés harisnya. Erika hosszabbra hagyná a fátylat, hogy amikor menyasszonyunk száguld az országúton, lobogjon a fátyla a szélben. Mindenképpen az arától függ a koncepció, és a motorjától, mert a ruha és a motor színét össze lehet hangolni, hogy még látványosabb legyen az alkotás.

Ha egy hölgyemény rászánja magát, hogy motoros esküvői ruhát terveztessen magának, a következő árakra számíthat: az alap 120 ezer forintról indul, és innen megyünk felfelé. A ruha fazonjától, az anyagoktól és a díszítéstől függ, mennyi lesz az annyi.

Nos, leendő menyasszonyok, kössétek fel a bőrnadrágot, mert gondolom, mindenkinek beindult a fantáziája, hogy milyen ruha illene a motorjához…eskuvo kiallitas kis anita 11eskuvo kiallitas kis anita 15eskuvo kiallitas kis anita 27eskuvo kiallitas kis anita 67

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük