fbpx
HírekCsajokMotoros divat

Vásárolj kedvesednek Valentino Rossi szülinapjára!

valentino napTudom, hogy sokakat irritál a Valentin nap, így mi itt a csamon nem is ünnepeljük február 14-ét. Ellenben együtt ünnepeljük a Dottore 37. születésnapját február 16-án.

Szóval nálunk csajoknál indok mindig van a vásárlásra… Itt minden nap karácsony van, és minden héten szilveszter. De most tényleg: a zsigereimben érzem, hogy jön már a tavasz, úgyhogy itt az ideje átnézni a motoros felszerelést, és beszerezni a hiányzó dolgokat!

Ezúttal nem csak a pólókból adunk kedvezményt, hanem valóban minden termékből, ami az áruházunkban van. Így ha még a tavaszi motorfelkészítés előtt állsz, akkor is érdemes körülnézned, mert rengeteg hasznos és praktikus kütyünk van, és nem csak motoros csajoknak.

Ha szeretnéd meglepni kedvesed Valentino Rossi születésnapjára (vagy esetleg előtte pár nappal), és örülnél, ha ezt némi kedvezménnyel megtehetnéd, akkor az áruházunkban a fizetéskor add meg a VALE16 kuponkódot, és a rendszer 10% kedvezményt ír jóvá.

A kedvezmény minden termékre vonatkozik, és február 15-ig érvényes, hogy még időben odaérjen a meglepetés a bulira.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x