HírekCsajokMotoros divat

Csajos sarok a Bázis Motornál

csam allvany 05Legalább két éve már annak, hogy a Csajokamotoron.hu ajándéktárgyait a webáruházon kívül, motorosboltokban is megvásárolhatjátok. Az idők folyamán a Bázis Motorral alakult ki a legjobb, legstabilabb kapcsolat. Ennek az együttműködésnek a megerősítéseként mostantól az óbudai boltban nem kell más termékek között keresgélni a CsaM-os cuccokat.

Talán a mi termékeinknek is köszönhető, hogy az utóbbi időben egyre több motoros csaj látogatott el a Bázis Motor Attila úton lévő üzletébe, hogy felszerelést keressen magának. A boltban pedig minden hölgy talál magának valamit. A női bukósisakok és ruházat mellett cipőkből és pólókból is van választék. Bizonyos alkalmakkor pedig extra kedvezményekkel várják a motoros csajokat.

Itt volt tehát az ideje, hogy a sok holmi között feltűnőbb helyre kerüljenek a Csajokamotoron.hu termékei. Az új – természetesen rózsaszín – állványon minden elfér, ami a repertoárunkban szerepel. Természetesen nem hiányozhatnak róla a legújabb fehérneműk sem – még ha a srácok elsőre kicsit ódzkodtak is az ötlettől.

Mostantól tehát, ha nem szeretnél az interneten keresztül rendelni, egy helyen megnézheted és fel is próbálhatod az összes Csajokamotoron.hu pólót, és válogathatsz a többi ajándéktárgy és matrica között.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük