fbpx

Pinke Szilvia dragbike versenyző

Pinke Szilvia Dragbike versenyzőMotor szeretetem története régre nyúlik vissza, pontosabban fiatal csitri koromra.

Új sorozatunkban motorversenyző hölgyeket szeretnék bemutatni a motorkerékpár sport minden kategóriájából, hogy olvasóink is láthassák, hogy a nők nem csak képesek elvezetni egy motorkerékpárt, hanem még eredményesek is a motorsportban. Pinke Szilvia dragbike versenyző. 2020-ban a D600 kategóriában 3. helyezett lett az év végi összesítésben.

Az első munkahelyem középiskola után egy főút melletti benzinkút volt, ahol jöttek mentek jó időben a motorok. Volt egy akkori fiatal motoros társaság, akik rendszeresen látogatták a kutat. Nagyon élveztem mikor jöttek.A motorok hangja, illata teljesen megbabonázott.

Aztán egyszer csak sikerült utasként megtapasztalnom a motorozás élményét. Hát, had ne mondjam, remegő lábakkal szálltam le a motorról, de nem a félelemtől, hanem attól a fantasztikus érzéstől, amit kaptam a motortól. Akkor már tudtam, hogy én ezt akarom egyedül is.

Teltek az évek. 2007-ben megcsináltam az A kategóriájú jogosítványt. 2013-ban vásároltam meg első utcai motoromat egy HONDA CBR 600RR-t.

Pinke Szilvia Dragbike versenyzőAz akkori szerelmem – aki már azóta a férjem is lett – szintén motorozott. Nagyon sokat köszönhetek neki, mert ő volt, aki segített a motorozást még nagyobb élménnyé tenni. Sok mindenre megtanított, ha kellett leszidott.

2019-ben kezdtem versenyezni a kunmadarasi gyorsulási pályán D600 kategóriában egy átépített KAWASAKI ZX 636 típusú motorral. Versenytársaim nagyon korrektek, segítőkészek és nem érzek megkülönböztetést, mert nő vagyok.

2020-ban az év végi összetett pontozásban 3. helyezett lettem a kategóriámban.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x