fbpx

Másodszorra is eltolták az Oldtimer Show idpőpontját, októberben lesz megtartva

15. Oldtimer Show Budapest 2020A kialakult járványhelyzet miatt a 2020-as Oldtimer Show megrendezését a szervezők először június 12-14-re tolták el, de most már biztos, hogy sajnos még ekkor sem lehet ilyen nagyszabású rendezvényt tartani.

“Gondolva a lakosság problémáira és a külföldi kiállítók részvételének szükségességére egy távolabbi időpontról döntöttünk: 2020. október 9-11. Eszerint az idei Oldtimer Show a 2020-as oldtimeres szezonzáró rendezvénye lesz.” – írja a rendezvény honlapján Kiss Tamás rendező, az Oldtimer Show Kft. ügyvezető igazgatója.

Az októberi dátum egyébként nem újdonság, hiszen 2008-2013-ig mindig október közepén volt megrendezve az Oldtimer Show a budapesti SYMA csarnokban.

Idén már 15. alkalommal kerül megrendezésre a budapesti Oldtimer Show. A helyszín ismét a Magyar Vasúttörténeti Park. A jubileumi rendezvény alkalmából több újítást is bevezetek a szervezők, és a hosszabb felkészülési időre tekintettel a programok tovább fognak bővülni.

Az Oldtimer Show látogatói részére ismét meghirdetjük a „Retro Öltözködési Stílus Verseny”-t! Mindhárom rendezvénynapon 2-2 ajándékot ítélünk oda a legeredetibb stílusú, régi korok ruhájában érkező látogató párnak.

Az Oldtimer Show családbarát rendezvény. A belépőjegy megváltása után a rendezvény területén sok ingyenesen igénybe vehető játék van a gyerekeknek, amikért más rendezvényeken fizetni kell. 2020-ban még több játékot biztosítunk a gyerekeknek díjmentesen.

A rendezvény kiegészítő programjaként idén hangsúlyosan megjelenik a hagyományőrzés és a gasztronómia, mivel az október 9-11. hétvége eredetileg a „Disznótoros Kolbászfesztivál” hétvégéje lett volna. Ezt a mulatságot 2021. március idusára kellett áttenni. Vigaszként a 2020-as Oldtimer Show kiegészítő programjai közé beemelték a „Kolbászvásár”-t, mint új kiegészítő programot.

A kézműves ételekből és italokból a „Gasztro” utcában, a „Vastagkolbász” utcában és a „Vásártér”-en lehet majd vásárolgatni. A kis és a nagy parkban felállított vendéglőkben frissen sülteket fogyaszthatnak. Fontos megjegyezni, hogy az árakat szabályozzuk és a minőséget is ellenőrizzük, ahogy az októberi Disznótoros Kolbászfesztiválunkon szokás.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x