CsajokTetkó a csajokon

Pink pasijának még a bőre alatt is motor van

carey heart indian inkCarey Hart-ot a saját Indian motorkerékpárjából készült tintával varrták ki. 

Pink férje, harmadik generációs motokrossz versenyző, aki 2003-ban elsőként hajtott végre hátraszaltót motorkerékpárral. Mostanában vagy motort épít vagy motorozik, vagy a kislányát, Willz-t tanítja motorozni, és ezek mellett jótékonysági szervezeteket is támogat.

Tehát a Carey és a motorozás közötti  kapcsolat soha nem volt erősebb, de ezt a kapcsolatot most az Indian motorkerékpár segítségével örökkévalóvá tették. Az önmagát lázadónak nevező Carey egyedülálló módon bizonyította odaadását, mikor egy különleges tintával tetováltatta nyakára kisfia, Jameson nevét. 

Az Indian Motorcycle tinta Hart Indian Super Hooligan motorkerékpárjának hamujából készült steril körülmények között, amit 2017. május 22-én Los Angelesben, Kaliforniában gyűjtöttek össze. Ezzel a steril és biztonságos tetováló tintával jelölték tehát meg Carey bőrét örökre.

Hogy lehet egy ilyen tinta steril? 

A választ Carey kedvenc tetováló művésze, Franco Vescovi, a Nocturnal Ink társalapítója adta meg. Franco évtizedek óta kiváló minőségű tetováló festéket gyárt, biztosítva ezzel a tetoválás steril és biztonságos folyamatát. A szén egyszerűen pigmentként szolgál az alkoholos oldatban. Valójában a legtöbb fekete tetováló festék a szenet használja pigmentként. Ennek annyi a különlegessége, hogy ez a szén egy égő motorkerékpár gumiabroncsból és egy kormos kipufogócsőből származik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ennek eredményeképpen Carey mostantól az első ismert személy, aki saját motorkerékpárjából nyert szénnel készült tintával van kitetoválva. Az Indian Motorcycle Ink kizárólag Vescovi Vatikan Studio nevű szalonjában, a kaliforniai Lake Forest-ben, valamint a négy Hart & Huntington Tattoo boltban lesz kapható Las Vegasban, Orlando-ban, a Niagara-vízesésnél és Nashville-ben július 11-től. Egész addig, amíg el nem fogy, mert soha többé nem készül belőle újabb adag.

(Rendező / DP: Leo Zuckerman, Producer: Sheffield Andrea, asszisztens kamera: Kenneth Merrill, Gaffer / Grip: Levi Williams Producer: Lisa French, Hangfelvétel: Kevin Santiago)

Te mit varratnál magadra a saját motorodból készült tintával? 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük