HírekEseményekMotorkiállítás

Old Timer Show 2008

ots2008 plakatMagyarországon először 2007-ben mutatkozott be egy új típusú veteránjármű kiállítás, Oldtimer Show elnevezéssel. Akkor a rendezvénynek a budaörsi AutóExpo M1 nevű autópláza adott otthont.

A kiállított autók és motorok mind nagyon értékes és különleges darabok voltak, darabszámuk kishíján elérte a 200-at. Nem egy 100 évnél is idősebb veteránautót és veterán motort láthatott a közönség tavaly, köztük az 1897-ben gyártott Panhard Levassort is, amely egyenesen Londonból érkezett Budapestre, ahol az Oldtimer Show előtt egy héttel nyerte meg a világ legnagyobb veteránautó versenyének fődíját.

Lehet ezt felülmúlni? 2008-ban a tavalyinál sokkal frekventáltabb helyen lesz a kiállítás idén, Budapesten a SYMA rendezvényközpontban, annak is a legnagyobb, 8.000 négyzetméteres csarnokában.

Az Oldtimer Show gyakorlatilag a veterán autók és a veterán motorok világából a luxus kategóriát mutatja be, a más veterános rendezvényeken törzsvendégnek számító tömegmodellek mellőzésével. A kiállított járművek száma idén 250 fölé fog emelkedni, 150 db autó, 100 db motorkerékpár és további érdekes járművek.

Rengeteg újdonság és sok-sok kuriózum várja az érdeklődőket, pl.: Bugattik, Panhard Levassorok, Maybach Zeppelin, Hispano Suiza, UNIC, Magnat Debon, Mercedes 500K, Mercedes 300SL, stb. Igazi unikum lesz a Festetics Kastély Hintómúzeumának legszebb darabjait bemutató kiállítás.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában!

Az Oldtimer Show az idén egészen a 17. századig viszi vissza az időben a látogatókat. A méregdrága csodajárgányokon kívül a nosztalgikus hangulatról a korhű jelmezekbe öltözött hostessek és korabeli zenei aláfestés fog gondoskodni. Újdonság lesz a Magyar motoros szekció is a kiállításon, természetesen tele csupa ritkasággal és kiállításon soha még be nem mutatott prototípusokkal. Lesznek 100 évnél is idősebb motorok és sok-sok fakerekű autó. Lesznek luxuslimuzinok, sportautók, versenymotorok, stabil motorok, hazai és külföldi gyűjteményekből egyaránt. A kiállított járművek összértéke meghaladja a 25 milliárd Forintot!!!

A kiállítás csütörtöktől vasárnapig lesz látogatható, naponta 9-19 óráig. A belépőjegy ára felnőtteknek 2500 Ft, gyerekeknek 1 500 Ft. A családi belépőjegy ára 6 000 Ft, amellyel 2 felnőtt és akár 10 gyermekük tud a kiállításra látogatni. A parkolás ingyenes.

A rendezvényről friss információkkal szolgál az Oldtimer Show honlapja.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük