EseményekHírekMotorkiállítás

A szervezők lemondták a CustomBike Show-t is a COVID-19 járvány miatt

Elmarad a Custombike Show NémetországbanIgaz, hogy a nagy európai kiállítások idén szinte mind elmaradtak, utolsó mentsvárként még tartották magukat a németországi CustomBike Show szervezői abban reménykedve, hogy év végére túl lesz a világ a koronavírus járványon. Sajnos a számításuk nem jött be, hiszen még csak most tartunk a járvány második hullámánál, és már azt pedzegetik, hogy még harmadik hullám is várható. Ezért a szervezők 2020. október 27-én lemondták a világ legnagyobb átalakított motorkerékpárok számára létrehozott kiállítást, ami december 4-6 között lett volna a németországi Bad Salzuflenben.

A jelenlegi nemzetközi járványhelyzet elemzése után a szervezők azt a bejelentést tették, hogy habár már eddig is rengeteg munkát, energiát és szenvedélyt fordítottak a CUSTOMBIKE SHOW tervezésére, egy ilyen esemény, amelyre a kiállítókat és a látogatókat messze Németország határain túlról várják, nem felel meg a jelenlegi fertőzéshelyzetnek, amely sajnos egyre csak romlik. Eddig próbáltak lázadni a helyzet ellen, és nem engedték, hogy ilyen könnyen kivegyék a vitorláikból a szelet, de ebben az esetben nincs más választásuk.

Mivel minden nap rengeteg megkeresést kaptak arról, hogy 100%-ban garantálni tudják-e, hogy az eseményre sor kerül, de ezt már nem tudják garantálni, ezért elhatározták, hogy megteszik ezt a nehéz, de logikus lépést. Minden bizonnyal lehetne még reménykedni abban, hogy a járványhelyzet december elejére megnyugszik, de ez felelőtlenség lenne, hiszen az összes érintettnek fontos, hogy előre tudjon tervezni.

A Custombike Show, amely tavaly ünnepelte alapításának 15. évfordulóját, tavaly több mint 32 000 látogatót vonzott. Négy kiállítási pavilonnal és 28 000 négyzetméteres alapterülettel, több mint 300 kiállítóval és 1000 egyedi építésű motorkerékpárral.

A szervezők természetesen azt remélik, hogy a járvány hamarosan véget ér és az élet visszatér a normális kerékvágásba. Várhatóan a 16. Custombike Showt legközelebb 2021. december 6-8. között rendezik majd meg a szokásos helyen, Bad Salzuflenben.

A szervezők azt üzenik, hogy addig is mindenki maradjon egészséges!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük