fbpx

Holnap The Whu tribute koncert a Muzikumban!

the whu hungaryMagyarországon egyedüliként örökíti meg a legendás angol klasszikus, a The Whu nem mindennapi zenéjét a Takács Máté énekessel, Szersén Ádám és Encs Mihály gitárosokkal, Fehér Zoltán „Szegecs” basszusgitárossal, és Michael Zweckerrel, a Kispál és a Borz ex-dobosával felálló The Whu.

„Ez lesz az eddigi legnagyobb koncertünk, jó hosszú és tömény műsorral, ismertebb, kevésbé ismert, lassabb és pörgősebb számokkal.

Ha valaki meg akarja ismerni ennek a zenekarnak az esszenciáját, az mindenképp nézzen meg minket! Várunk titeket szeretettel, nagy buli lesz!” – mondta el az énekes, Takács Máté.

A The Who zenéje rengeteg rockzenei stílusra hatással van, Roger Daltrey, Pete Townshend, John Entwistle és Keith Moon munkássága zenészek százezreinek szolgált útmutatóként.

Az angol klasszikus munkássága itthon kevésbé ismert, viszont a The Whu tagjainak köszönhetően továbbra is életben marad, elősegítve azt, hogy a fiatal generáció is megismerhesse ezt a nem mindennapi zenei hatást.

Minden érdeklődőt várnak december 17-én este a Muzikum Klubba!

További információ az alábbi linken:

TheWhu@Muzikum (https://www.facebook.com/events/716521335179482/)

The Whu Facebook oldal (https://www.facebook.com/thewhu.hu/?fref=ts)

the whu tribute

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x