HírekKultúraMotoros zene

Katy Perry Harley-n motorozik Hawaii-n

katy perry harleys in havaii cimlapKaty Perry szerdán reggel bemutatta idei harmadik szóló dalát a „Harleys in Hawaii-t”, amelyben rajongóit egy rövid örömmotorozásra csalogatja a gyönyörű Havaii tájakon.

A látványos zenei videó alapját képező dalt – amelyben Perry a buja hawaii növényzet között egy „szív alakú autópályán” közeledik, mielőtt szerelmével romantikázna a napsütötte tengerparton – Charlie Puth, Johan Carlsson és Jacob Kasher Hindlin írta és Puth és Carlsson producerként is szerepelnek.

Noha a rajongók úgy vélték, hogy a 34 éves énekesnő legújabb három dala – a „Never really over”, a „Small Talk” és a „Harleys in Hawaii” – az énekes új albumának első alkotásai, Perry még nem erősítse meg, hogy új zenegyűjtemény lenne készülőben.

„Nem igazán állíthatom, hogy bármit is albumnak hívok vagy hogy albumot készítek. Soha nem tudtam a dalokat csak úgy, egymás után elkészíteni” – mondta korábban a Zach Sang Show-ban júliusban. „Minden dal megkapja a saját kis pillanatát, megkapja a reflektorfényt, látványt kap. Ha kereslet lenne a teljes munkára, azt látni fogjuk.”

Perry, amikor a „Harleys in Hawaii” inspirációjáról beszélt, hozzátette, hogy a dallam akkor született meg a fejében, amikor a vőlegénye, Orlando Bloom motorozni vitte őt, pont mint a dal címsorában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

“Hawaiiban voltunk az American Idol forgatásán. Elmentünk és béreltünk egy Harley-t” – mondta Perry. – Nagyon szép az, amikor egy motorkerékpár hátsó ülésén utazol Hawaiiban, miközben az arcodat fújja a menetszél. Fantasztikus volt. Pontosan emlékszem, hogy hol történt, Oahuban azon az utcasarkon, bekanyarodtunk és én Orlando fülébe suttogtam: „Írok egy dalt, aminek az lesz a címe, hogy „Harleys in Hawaii”, és megtettem. Csak úgy eszembe jutott.

A dal szövege egyébként nem túl bonyolult, ahogy gondolom Katy Perry többi dalára sem igaz ez, és azt sem értem, ha hátul utazott a motoron, amikor a dal megszületett, akkor a videóban miért ő vezet. Bár ezzel a verzióval sokkal jobban tudok azonosulni, igazából meg nem is ő vezet…

De azt hiszem, vagyunk itt páran, akik slágergyanús dalt írnánk örömünkben, ha egyszer motorozhatnánk Havaii-ban… vagy ha Orlando Bloom lenne a vőlegényünk.

Mit gondolsz, neked menne?

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük