fbpx
Hírek

30% kedvezményt adunk Aranyvasárnap alkalmából

adventi kupon 4Már csak kicsivel több, mint egy hét van hátra a szeretet ünnepéig, és biztos van olyan rokonod vagy barátod, akinek még mindig nem vettél semmit.

Az utolsó (pánik) rohamot szeretnénk megkönnyíteni azzal, hogy egy kupon segítségével Aranyvasárnap alkalmából 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Csajok a motoron saját termékeit webáruházunkban.

Ha vasárnap éjfélig rendelsz, akkor még jó eséllyel odaér a futár karácsony előtt az ajándékokkal. A kedvezmény igénybevételéhez írd be az ARANY2016 kuponkódot a webáruházunkban a fizetéskor a megfelelő rubrikába!

Ha jobban szereted a személyes vásárlást, vagy szeretnéd felpróbálni a pólókat, erre is van lehetőséged. Igaz, ebben az esetben nem tudod igénybe venni az adventi kedvezményünket.

Természetesen attól, hogy közeledik a szeretet ünnepe, a munka még nem áll meg, így folyamatosan frissítjük áruházunk kínálatát is. A legújabb szerzemény az MN Art limitált kiadású, minőségi, egyedi motoros grafikával készített 3 dl-es, klasszikus fehér kerámia bögréi. Amennyit az áruházban találsz, annyi van raktáron, tehát azonnal tudjuk postázni őket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha már rég nem a karácsonyon, hanem az új motoros szezonon és a motor karbantartásán jár az eszed, friss feltöltés a szinkronteszterek széles választéka kettő- és négy órás változatban. Ezek segítségével összhangba hozhatod a motor karburátorait, hogy sokkal simábban, egyenletesebben járjon, és ezáltal kevesebbet is fogyasszon. Már három márkát is kínáunk: a Rothewald már sokak számára ismert, de ezt a modellt a Craft-Melyer cseréli, ami azonos árkategóriában mozog. A Boehm díjnyertes, német minőség, ami persze az árán is meglátszik.

A Csajok a motoron termékeit (az akciós termékek kivételével) személyesen is megvásárolhatod Budán a BázisMotor óbudai üzletében, Pesten a Rider 13 motorosboltban, valamint Törökszentmiklóson és Szolnokon az East Side Motorsnál.

További örömteli készülődést kívánok!

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x