fbpx

A legjobb kartetoválás 2009

Az elmúlt hónapban jóval kevesebben neveztek a Tetkó a Csajokon versenyre, mint korábban. Még szerencse, hogy csaknem minden nevezőnek két tetovált karja is van, így a versenyben mégis hasonló számú tetoválás vetélkedhetett egymással.

Az idei tetoválóverseny harmadik fordulójában érdekes helyzet alakult ki. A szavazás megkezdésétől szoros küzdelem folyt az első helyért. A furcsaság a dologban az, hogy Wera két karja, illetve az azokat díszítő ábrák fej fej mellett csatáztak egymással, folyamatos holtversenyben Brigi tetoválásával.

A nyereményeket felajánlották:

Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Még több kép a galériában! A fórum látogatói szerint ez a tetoválási forma, illetve a karon lévő tetoválások nem igazán nőiesek. Pedig a nevezők mindegyike kifejezetten nőies nő. Talán ez a kritériuma annak, hogy egy karon lévő tetoválás mégis esztétikus maradjon a csajokon.

A győztes ábra júniusban tehát a Wera bal karját díszítő ágaskodó ló. A másik karján lévő ábra holtversenyben a második helyre volt elegendő Brigi nonfiguratív mintájával. Nekik, és a többi versenyzőnek is köszönjük a részvételt, és gratulálunk a győztesnek. Az ajándékait postán küldjük el.

A következő fordulóban a hason, illetve a mellkas első felén lévő ábrák kerülnek górcső alá. Ha ilyen tetoválásod van, még ezen a héten küldhetsz róla néhány jó minőségű fotót az [email protected] címre. Az július 19-ig beérkező mintákra július 21. és augusztus 9. között lehet majd szavazni.

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x